Anni Uusivirta Kotia kohti -ohjelman jälkeen: Tämän vinkin antaisin asuntoa etsivälle

Mallina ja juontajana työskentelevä Anni Uusivirta löysi AVAn Kotia kohti -ohjelmassa uuden kodin. Prosessi oli Uusivirralle opettavainen ja hänellä on antaa oma vinkkinsä omistusasunnosta haaveilevalle.

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen ja kiinteistönvälittäjä Mira Kasslinin avustuksella ensimmäisen omistusasuntonsa Kotia kohti -ohjelmassa ostanut juontaja ja malli Anni Uusivirta, 26, kertoi AVAn haastattelussa omat vinkkinsä siihen, mitä ensiasunnosta haaveilevan kannattaa muistaa.

– Se on suuri päätös ja täytyy miettiä, että onko oikeasti valmis ostamaan asunnon, vai kannattaako vuokrata. Se päätös on myös tärkeää tehdä ajan kanssa, Uusivirta neuvoo.

Uusivirta muistuttaa, että vaikka näytöissä ravaaminen saattaa tuntua puuduttavalta, kannattaa Sen Oikean asunnon asunnon eteen olla valmis näkemään vaivaa.

– Se on yksinkertaisesti kaiken vaivan väärti, Uusivirta toteaa.

Uusivirta viihtyy uudessa kodissaan Helsingin Kalliossa ja intoilee yhä mahdollisuudesta, jonka Kotia kohti -ohjelma hänelle tarjosi.

– Ohjelma oli minulle ihan täydellinen, se tuli kuin tilauksesta! Juuri samaan aikaan olin suunnittelemassa asunnon ostamista. Sain asuntoni hankittua turvallisissa olosuhteissa ja sain arvokasta kokemusta ohjelman kautta, Uusivirta toteaa.

Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja