Anni Uusivirta: Haussa halinalle vierelle

Missi Suomi -kilpailusta muistettava Anni Uusivirta odottaa innolla kesää. Sinkkuna viilettävä Anni kuvaili MTV3.fille, millaista miestä etsii vierelleen.

Miss Suomi 2012 -kisasta tuttu Anni Uusivirta on läpikäynyt vuoden aikana suuria muutoksia. Hän erosi kesällä 2012 poikaystävästään Mohamedista ja muutti Arabiemiraateista takaisin Suomeen. Kesän kynnyksellä Anni nauttii sinkkuelämästään ja kertoo Torres-viinien ”Afternoon Wine with Miguel Torres Jr” -tilaisuudessa, että hänellä ja entisellä poikaystävällä on nyt hyvät välit.

– Mohamedin kanssa pidetään siveelliset välit. Laitetaan viestejä ja kysellään kuulumisia. Meillä on kuitenkin historia takana, niin olisi tyhmää heittää kaikkea vain pois ja pyyhkiä neljää vuotta pois. Aina välillä olemme yhteyksissä, nyt olemme päässeet sille tasolle, että voimme olla kavereita, Anni kuvailee.

Uusivirta ei olisikaan halunnut polttaa siltoja takanaan, sillä hänellä on yhä paljon ystäviä Abu Dhabissa, joten vanhaan kotikaupunkiin tulee suunnattua vastaisuudessakin. Kesällä Anni viihtyy kuitenkin Suomessa. Villin sinkkukesän sijaan kaunotar huolisi mielellään vierelle ”jonkun kivan nallekarhun”.

– Viime kesä ei ainakaan ollut villi sinkkukesä, joten tuskin tänäkään kesänä mitään maata mullistavaa tapahtuu. Olisihan se mukava tavata joku, koen olevani seurustelevaa tyyppiä, joten olisihan kiva löytää joku halinalle.

Millainen mies sitten olisi Uusivirran mieleen?

– Tykkään itsevarmoista miehistä, huomaan myös pitäväni tummista. Sellaisista miehikkäistä miehistä ja itsevarmoista niin, että mies on kotona omassa kropassaan ja pilke silmäkulmassa. Se toimii minuun, Uusivirta kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat