Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittireality – tutustu sarjan sinkkunaisiin

Täysin uudenlaista tapaa deittailla seurataan kolmena iltana viikossa Viisi miestä viikossa -ohjelmassa.

Kotimainen uutuusohjelmaViisi miestä viikossa starttaa Subin arki-illoissa maanantaina 11. lokakuuta. Rakkauden etsintää kotioloissa seurataan kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon.  

Maailmalle vauhdilla levinnyt Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja poistua talosta. Jäljelle jää kenties Se Oikea, yksi miehistä, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. Kuka varastaa huomion, jääkö joku jalkoihin ja kenellä pysyy pokeri? Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen?

Ohjelmassa nähdään 10 upeaa sinkkunaista ympäri Suomen, jotka etsivät rinnalleen elämäänsä täydentävää miestä. Ohjelma pohjautuu alkuperäisformaattiin nimeltä Five Guys a Week

Tutustu ohjelman sinkkunaisiin:

Jenny, 27, Helsinki (jaksot 1-3)
Kuusi vuotta sinkkuelämästä nauttinut Jenny on alkanut haikailla asettumisesta ja pysyvämmästä suhteesta, kun yhä useampi hänen ikätovereistaan on saanut lapsia tai mennyt naimisiin. Kampaajaksi kouluttautunut ja kouluavustajaksi valmistuva Jenny haluaisi löytää rinnalleen sosiaalisesti lahjakkaan miehen ja sanoo, että valloittavasti hymyilevät miehet vievät häneltä jalat alta.
IG: @jennysalenius TIKTOK: jennydennys

Jasmiina, 30, Lahti (jaksot 4-6)
Kaksi ja puoli vuotta sinkkuna ollut Jasmiina on yrittäjä, joka etsii elämäänsä ”pahojen poikien” jälkeen hieman kiltimpää miestä. Suhteelta hän kaipaisi molemminpuolista kunnioitusta, yhtenäistä arvomaailmaa ja sitä, että miehen kanssa voisi keskustella myös työasioista. Jasmiina on tuttu myös Temptation Island –sarjasta.
IG: @jasmiinastreng

Laura, 29, Vantaa (jaksot 7-9)
Laura on opiskelija, joka tykkää isoista ja harteikkaista miehekkäistä miehistä, jotka ovat määrätietoisia, vahvatahtoisia ja kunnianhimoisia. Mitään kissamiestä tai insinööriä hän ei rinnalleen kaipaa. Lauralla on taustalla kolme muutaman vuoden mittaista parisuhdetta, ja nyt hän haluaisi itselleen suhteen, joka olisi turvallinen ja antaisi hänelle sekä läheisyyttä että vapauden olla mitä haluaa. Hän haluaisi rinnalleen sellaisen ihmisen, jonka kanssa voisi perustaa vakaan ydinperheen.
IG: @Laurakiirasi  TIKTOK: Laurakiira

Nea, 23, Loviisa (jaksot 10-12)
Nea on ammatiltaan laivakokki, mutta työskentelee tällä hetkellä kaupan alalla. Hän on ollut kirvelevän eron jälkeen kaksi vuotta sinkkuna, eikä ole hetkeen oikein edes halunnut miettiä parisuhdeasioita. Nyt mieli on kuitenkin virkistynyt sen verran, että hän on alkanut kaivata jälleen treffeille. Rinnalleen Nea kaipaisi luotettavaa ja rauhallista, miehekästä miestä, jonka kanssa olisi mukavaa olla mökillä.
IG: @nepaneaa TIKTOK: nepaneaa

Suvi 29 , Turku (jaksot 13-15)
Seitsemän vuotta sinkkuna viihtynyt Suvi vastasi vuoden ajan kaikkiin treffeihin liittyviin kysymyksiin kyllä, ja oppi sitä kautta itseään toistavan treffikaavan. Nyt hän haluaa treffeiltä jotain luovempaa, kuten vapaaottelua, jota Suvi vapaa-aikanaan harrastaa. Sosiaalisiin ja aktiivisiin miehiin ihastuva turkulainen etsii vakituista suhdetta ja miestä, jonka kanssa jakaa elämää ja joka odottaisi työpäivän jälkeen kotona.  
IG: zuibero

Mira 26, Helsinki (jaksot 16-18)
Maailmalta takaisin Suomeen palannut Mira on kokenut ystäviensä häissä hienoista haikeutta omasta sinkkuudestaan ja haluaisi löytää nyt myös itselleen hieman pysyvämmän parisuhteen. Mira kaipaisi miestä, jonka luokse tulla ja jonka kanssa jakaa arkea. Hän ihastuu miehiin, joiden huumorintaju on mustuudeltaan ja sarkastisuudeltaan linjassa hänen oman huumorintajunsa kanssa, ja jonka hän voisi nähdä tulevien lastensa isänä. Ammatiltaan Mira on hotellin vastaanottovirkailija. 
IG: @mirasanna

Satu 30, Helsinki (jaksot 19-21)
Hotellissa vastaanottovirkailijana työskentelevä Satu haluaisi löytää itselleen mukavan ja komean miehen, jonka ei tarvitse olla kuitenkaan urheilullinen, koska sitä Satu ei itsekään koe olevansa. Hän kaipaisi itselleen tavallisen parisuhteen, jossa toisen kanssa olisi hyvä olla ihan ilman sen kummempia yrittämisiä. Satu on mahdollista muistaa myös Temptation Island -sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta. 
IG: @satutimonen TIKTOK: satutimonen

Sanna 40, Hollola (jaksot 22-24)
Sanna on erityisopettaja, joka on ollut sinkkuna nyt vajaan vuoden. Hän etsii itselleen miestä, joka ei närpi ruoasta sipuleita, pysyy mukana hänen hiihtovauhdissaan ja jolla olisi samalla tavalla nätti hymy kuin Elastisella. Sanna tekee myös aktiivisesti näyttelijän töitä, jonka takia hän on miettinyt, että voisi pyytää miehiltä hieman apua repliikkien harjoittelussa. 
IG: @sanna.maksimainen

Maija 43, Naantali (jaksot 25-27)
Hotellisiivooja Maija erosi 2,5 vuotta sitten, ja on tiennyt sen jälkeen mitä haluaa ja mitä ei halua. Hän etsii miestä, joka olisi hauska, osaisi sanoittaa omat tunteensa ja tarpeensa, ja jolla olisi hyvä itsetuntemus. Ulkonäöltään mies saisi olla pitkä ja vaalea, mutta mieluummin yli- kuin alipainoinen. Maija tunnustaa tuntevansa mustasukkaisuutta henkisessä mielessä, mutta fyysisessä mielessä ei. Treffeiltä hän toivoisi osakseen romantiikkaa: kynttilänvaloa, purjehdusta ja suklaata. 
IG: @maijaslmn

Linda 37, Paimio (jaksot 28-30)
Viisi vuotta sinkkuna ollut Linda on päättänyt yrittää löytää itselleen jonkun muun muassa siitä syystä, että hänen lapsensa ovat alkaneet kysellä miksei äidillä ole miesystävää. Lindalla on ollut tapana kohdata  itsensä kaltaisia räväköitä ja suorasanaisia miehiä, mutta hän toivoisi saavansa tämän kaavan rikki. On muutamia kriteereitä, joista Linda ei ole valmis tinkimään. Yksi niistä on savuttomuus, sillä tupakan haju on Lindalle sietämätöntä. Lisäksi miehen on pärjättävä lasten kanssa ja siedettävä ainakin jollain tasolla eläimiä. Linda toivoisi mieheltä sellaista luotettavuutta, että hän uskaltaisi tehdä tämän kanssa sellaisia asioita ja seikkailla seikkailuja, jotka häneltä jäisivät yksinään väliin. 
IG: @lippe82

Viisi miestä viikossa alkaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 11.10. klo 20 kolmena iltana viikossa, maanantaista keskiviikkoon.
 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja