Anni Hautala yllätettiin viikonloppuna kahdesti – radiojuontaja oli lähdössä jo kotiin, kun laulaja Chisu hiippaili paikalle: "Oon aivan pöllämystynyt"

Anni Hautala palaa äitiyslomalta töihin: ”Tähän tarjoukseen oli pakko tarttua” 2:10
Anni Hautala palasi viime keväänä äitiyslomaltaan töihin: "Tähän tarjoukseen oli pakko tarttua"

Ystävät järjestivät Anni Hautalalle kaksi yllätystä viikonlopun aikana.

Suomipopin Aamulypsystä tuttu radiojuontaja Anni Hautala yllätettiin peräti kaksi kertaa viikonlopun aikana. Hautala täyttää vuosia huhtikuussa, mutta ystävät päättivät synttärisankarin puolesta, että synttäreitä täytyy juhlia jo ennakkoon.

Yllätykset eivät loppuneet kuitenkaan siihen, vaan ystävät päättivät järjestää Hautalalle myös vauvakutsut. Hautala odottaa miehensä, hovimuusikkona tunnetun Ilkka Ihamäen kanssa toista yhteistä lastaan. Hautalan laskettu aika lähenee, sillä hän jäi pari viikkoa sitten äitiyslomalle radiosta.

Hautala julkaisi Instagramin tarinoissa videon, kuinka laulaja Chisu hiippaili kukkakimpun kanssa yllättämään Hautalan. Radiojuontaja kirjoitti videon yhteyteen, että oli lähdössä jo kotiin, mutta todellisuudessa toiset juhlat olivat vasta alkamassa.

– Tytöt hoiti kaiken asusta kukkaseppeleeseen! Senku vaan paikallani istuin. Ihana afternoon tea ja paljon ystäviä paikalla.

– Oon aivan pöllämystynyt edelleen kaikesta ja onnellinen ja niin kiitollinen. Miten voi olla niin ihania tyyppejä elämässä niin paljon. Kiitos kun ootte olemassa. I laav ju!

Kaikki kuvat näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Hautala itse on järjestänyt miehensä kanssa yllätyksen radiokuuntelijoille peräti kaksi kertaa. Pari on kertonut onnelliset vauvauutiset aina ensimmäisenä suorassa Aamulypsy-lähetyksessä.

Hautalalla on aiemmasta liitostaan vuonna 2009 syntynyt poika.

Lue myös:

    Uusimmat