Anne Kukkohovin kauneusvinkit: Kuori, kosteuta, kuivaharjaa!

Malli ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi jakoi kauneusvinkkinsä talven loppumetreille ja kulman takana koputteleville kevät- ja kesäkeleille.

Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontaja, malli Anne Kukkohovi, 42, jakoi hyvän olon lähettiläänä vinkkinsä heille, jotka tavoittelevat kesken kuivan talven silkkisen pehmeää ja kauniin kultaista ihoa.

Kaunista iho Anne Kukkohovin tyyliin:

1. Kuori koko vartalon iho

Anna erityistä huomioita vartalon kuivimmille kohdille: kyynärpäille, kantapäille ja taipeille.

2. Kosteuta

Oletko kokeillut ikinä käyttää öljyjä kuoritulle iholle? Anne Kukkohovi vinkkaa neitsytkookosöljyn imeytyvän hyvin.

3. Levitä itseruskettava kostealle iholle

"Jalkaterät, taipeet ja reunakohdat kannattaa sivellä lisäksi ihovoiteella, jolloin "ohennat" itseruskettavan vaikutusta. Tällöin saat luonnollisen tuloksen, koska itseruskettava tarraa helposti kämmeniin, jalkateriin ja taipeisiin. Älä koskaan levitä itseruskettavaa täysin kuivaan, korppuiseen ihoon", Kukkohovi kirjoittaa.

4. Ota aikaa ennen pukeutumista

Kukkohovi muistuttaa myös varaamaan koko prosessille kunnolla aikaa, jotta hoitohetkestä saa myös nauttia.

"Jos sähellät tämän kaiken parissa minuutissa läpi, et saa muistoksi kuin läikikkään ihon", nainen kertaa Kämp Span hyvän olon lähettiläänä pitämässään blogissa.

Kosteutetun ja itserusketetun ihon lisäksi Kukkohovi suosittelee kuivaharjausta.

"Bikinikausi lähenee armottomasti ja vartalo voi olla talven jäljiltä telakkakunnossa. Kylmä-kuuma -suihkujen lisäksi vartalon verenkiertoa parantaa kuivaharjaus. Tämä tapa on hyvä opetella automaattiseksi, nimittäin säännöllinen kuivaharjaus on yllättävän tehokas ihon kaunistaja. Itse harjaan kevyesti koko kropan läpi, mutta keskityn keskivartaloon ja reisiin."

Lue myös:


AVA

Lähde:Kämp Spa

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja