Anne Kukkohovi avoimena kirjassa huumekokeiluistaan: "Ekstaasi teki minut entistä itsevarmemmaksi ja seksuaalisesti halukkaaksi"

16:52
Haastattelussa värikkään elämänkertansa julkaissut Anne Kukkohovi

Ex-malli Anne Kukkohovi kertoo uutuuskirjassaan kokeilleensa huumeita.

Juuri julkaistussa Emilia Salorannan kirjoittamassa uutuuskirjassa Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo)  Anne Kukkohovi avaa elämäänsä.

Kukkohovi työskenteli mallina ulkomailla, jossa hänelle tarjottiin huumeita usein klubeilla ja tapahtumissa. Nainen kertoo olleensa huumeiden suhteen aluksi naiivi.

– Kun ulkomailla minulta kysyttiin ensimmäisen kerran, haluanko kokaiinia, luulin tyypin tarkoittavan Coca Colaa, kirjassa kerrotaan.

Nainen kertoo kokeilleensa etkoilla muutaman kerran kannabista.

– En suoraan sanottuna ymmärtänyt, miksi porukka käytti sitä. Viinalla ja samppanjalla pystyin sentään juomaan itseni iloiseksi ja supersosiaaliseksi.

Kukkohovi kertoo kirjassaan kokeilleensa Milanon reissulla ekstaasia.

– Se oli silloin nouseva huume ja sitä käytettiin paljon piireissä, joissa liikuin. Olin utelias, mutta minua suoraan sanottuna pelotti, kun nielaisin sinisen pillerin. Ekstaasi teki minut entistä itsevarmemmaksi ja seksuaalisesti halukkaaksi.

Nainen kertoo jättäneensä kokeilun yhteen kertaan. Hän ei halunnut itselleen huumeongelmaa, joka ajaisi hänet samaan tilaan, missä hänen isoveljensä oli ennen itsemurhaa.

Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo) ilmestyi 3. lokakuuta. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja