Kirja: Anne Kukkohovi kertoo joutuneensa ala-asteella pedofiiliopettajan kohteeksi: "Hän ehti raiskata kahdeksanvuotiaan luokkakaverini"

16:52
Haastattelussa värikkään elämänkertansa julkaissut Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi kertoo uutuuskirjassaan ala-asteen opettajansa käyneen häneen käsiksi.

Mallina ja yrittäjänä tunnettu Anne Kukkohovi kertoo uutuuskirjassaan Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo) rankoista kokemuksistaan. Kukkohovi paljastaa opettajansa käyneen häneen käsiksi.

– Jotenkin hän alkoi kopeloida minua, veti paksuja sukkahousujani alas, tunki kättään haarojen väliin. Yritti vetää sukkahousujani vieläkin alemmas, Kukkohovi kuvailee järkyttävää tapahtumaa kirjassa.

– Pääsin onneksi karkuun ennen kuin hän sai vedettyä sukkahousuni pois. Minulla oli epämiellyttävä olo. Itketti.

Kukkohovi kertoi kaiken omalle luokanvalvojalle, joka uskoi tätä.

– Mies oli kuitenkin koulun toimia nopeampi. Hän ehti raiskata kahdeksanvuotiaan luokkakaverini. Mies erotettiin, mutta vuosia myöhemmin kuulin, että hän teki saman uudelleen toisessa koulussa, kirjassa kerrotaan.

Kirjassa kerrotaan, että myös Kukkohovin viulunopettajan herättäneen hänessä samanlaista epäluuloa ja hämmennystä kuin puutyönopettaja.

Kukkohovi osallistui myös lomamatkalla leikkimieliseen missikilpailuun, jonka vetäjä ehdotti nuorelle tytölle kilpailun voittomahdollisuutta, mikäli tämä tekisi hänelle palveluksen. Kukkohovi kieltäytyi.

Emilia Salorannan kirjoittamassa kirjassa kerrotaan useista seksuaalissävytteisistä tilanteista, joita Kukkohovi joutui kohtamaan myös myöhemmin työskennellessään kansainvälisenä mallina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja