Anna Puu tyrmää huhut Vain elämää -ohjelmasta – Maija Vilkkumaa täräytti vinhan ehdotuksen: "Livesynnytys olisi kyllä hyvää sisältöä"

7:43
Näin syntyi artisti Anna Puu!

Anna Puu kertoo Instagramissa, että hänellä on samaan aikaan laskettu aika. Osallistuminen ei ole siis mahdollista. 

Seiska-lehti uutisoi tänään, että tulevan Vain elämää -kauden yksi artisteista olisi Anna Puu. Artisti pyörsi kuitenkin väitteet heti samana päivänä Instagram-tilillään.

Lehtiartikkelissa väitettiin, että laulaja lähtee Satulinnaan kesken äitiyslomansa. Puu odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan tuottajapuoliso Jukka Immosen kanssa. Puulla on aiemmasta liitosta vuonna 2010 syntynyt tytär. 

Puu julkaisi kuvan Seiskan kannesta ja kirjoitti sen yhteyteen saatetekstin. Hän täsmentää, että Satulinnaan meno ei onnistuisi, sillä hänellä on laskettu aika samaan aikaan. 

– Sain ystävältä huolestuneen viestin heti aamusta, että olenko TODELLA menossa Vain Elämää -leirille kaiken keskellä. En tiedä mikä aivopieru tässä on kyseessä, mut siis LOL, Puu kirjoittaa. 

– Mulla on laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa. Nyt halojaa siellä toimituksen päässä! Vaikka Vain Elämää -leireily muuten ois superkivaa, niin eiköhän tää rempan ja muuton tuoma jännitysmomentti just ennen vauvan syntymistä riitä meikäläiselle...

Puun ilmoitus on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Livesynnytys olis kyllä hyvää sisältöä, harkitse nyt vielä! laulaja Maija Vilkkumaa naljailee. 

– Niinpä ja mitäpä sitä ei ihminen tekisi viihdesisällön eteen, Puu vitsailee takaisin. 

Vilkkumaan hupaisa kommentti sai oitis aikaan keskustelua. 

– Mä mietin samaa. Tämä voisi olla Annan päivän aktiviteetteja? Outoa, ettei tätä olla jo lukitettu markkinointipalaverissa. Sen verran uniikki mahdollisuus, Laura Haimila kirjoittaa. 

– Aktiviteettina kätilöhommia olis kyl kowa, Jannika B vastaa Vilkkumaan kommenttiin. 

Heitto on alkanut elämään sosiaalisessa mediassa ja Nelosen musiikista vastaava Mikko Koivusipilä tarjoutuu lastenhoitajaksi. 

–  Mä voin auttaa Jukkaa lasten hoitamisessa. Kokemusta on! mies kirjoittaa.

Muuttohärdelliä

Puu tekee paraikaa muuttoa miehensä kanssa. Kontrollifriikiksi itseään kutsuva laulaja kertoi vastikään Instagramissa, että hoitaa kainen itse, eikä palkkaa ketään pakkauspuuhiin kehotuksista huolimatta. 

Puu julkaisi keskiviikkona (28.4.) muuton edenneen. 

–  Eilen oli kamojen muuttopäivä. Remppa on vielä kesken ja joka paikkaa kolottaa, mutta ihan sama. Oon vaan niin onnellinen, että ollaan voiton puolella ja minä vielä yhdessä osassa kaikesta ähertämisestä, siirtelemisestä, kyykistelystä ja valvomisesta huolimatta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja