Sara Sieppi kertoo muuttuneesta parisuhdetilanteestaan: "Nyt tuli vaan kaksi kotia"

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! 0:56
Katso videolta: Sara Sieppi ja Satu Silvo joutuvat hyytävän tehtävän eteen: "En tiedä miten me pystyimme olemaan siellä?"

Sara Sieppi kertoo Instagramissa muutoksista, jotka uusi vuosi 2024 toi tullessaan.

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja kertoo Instagramissa uudesta parisuhdetilanteestaan kumppaninsa jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. MTV Uutiset uutisoi ennen vuodenvaihdetta Huuhkajat-pelaajan jättävän HJK:n sekä Suomen taakseen ja siirtyvän Romanian huippuseura CS Universitatea Craiovan riveihin.

Uudenvuodenaattona Sieppi julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi alkuvuoden suunnitelmiensa muuttuneen toden teolla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mun piti hypätä tänään Seychellien koneeseen, mutta nautitaan nyt täällä kotona ja otetaan ens viikolla vastaan täysin uudenlainen elämä. Onneks tätäkään vuotta ei tarvinnut käsikirjoittaa, se laittoi värikynää ihan itse, Sieppi sanaili tuolloin sydänemojin kera, vaikkei tarkemmin kertonut syistä, miksi alkuvuoden suunnitelmat muuttuivat. 

Lauantaina 13. tammikuuta Sieppi avasi tarkemmin Instagramin Tarinat-osiossa, mitä tarkoittaa hänen kohdallaan aiemmin kuvailtu "uudenlainen elämä". Sieppi vastasi seuraajiltaan tulleisiin kysymyksiin, joissa tiedusteltiin muun muassa sitä, kuinka välimatka tulee vaikuttamaan hänen ja Soirin parisuhteeseen. 

– Meillä jatkuu suhde ihan normaalisti. Nyt tuli vaan kaksi kotia. Hän lähti töihin ulkomaille ja mulla onneksi sellainen työ, joka ei ole riippuvainen paikasta, Sieppi toteaa Tarinat-päivityksessään kertoen aikovansa itsekin viettää jatkossa aikaa Romaniassa. 

Sieppi kertoo myös pariskunnan alkuperäisen suunnitelman olleen lentää uudenvuodenaattona Seychelleille ja viettää siellä yhteensä 10 päivää. Lennot oli varattu, mutta Siepin mukaan hotelleja ei oltu vielä buukattu, kun Soiri sai tietää "lähtevänsä vähän pidemmälle työreissulle". 

– En siis lähtenyt yksin reissuun, kun halusin viettää vikat päivät hänen kanssaan ennen lähtöä. 

Parisuhdetilanteensa lisäksi Sieppi on myös avannut päätöstään osallistua Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan, jonka tulevalla kaudella hänet nähdään.

Eräs seuraaja on tiedustellut Siepiltä "miksi halusit osallistua Veitolan ohjelmaan, vaikka hän viimeksi toimi väärin?". Tällä seuraaja viitannee vuonna 2018 nähtyyn Embuske, Veitola & Salminen -ohjelman jaksoon, jossa Veitolan haastattelusta Siepin kanssa nousi kohu.

– Meidän aikaisemmasta kohtaamisesta on jo vuosia ja olen päässyt tästä itse eteenpäin. Vaikka toki en mielellään vieläkään osallistu enää suoriin tv-lähetyksiin/rakasta puheiden pitämistä/esiintymistä yleisön edessä/radiovierailija ja you name it. Mutta tämä oli steppi eteenpäin, joka tuntui tärkeältä ottaa, Sieppi vastaa seuraajan kysymykseen. 

Lue myös:

    Uusimmat