Anna: Olympiamitalisti Mira Potkoselta hauska paljastus aviomiehestään: "Yritti ensin liehitellä siskoani"

4:41
Mira ja Henri Potkonen edustivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2018 - yksi kysymys herätti hilpeyttä

Nyrkkeilyn kaksinkertainen olympiamitalisti Mira Potkonen paljastaa Anna-lehden tuoreessa haastattelussa, kuinka rakkaus aviomieheen roihahti jo teini-ikäisenä.

Nyrkkeilijä Mira Potkosen ura loppui elokuussa komeasti Tokiossa, kun hän nappasi pronssimitalin naisten 57–60-kiloisten sarjasta. Tärkeä tukija Potkosen uralla on ollut hänen muusikkomiehensä Henri Potkonen, jonka kanssa ex-nyrkkeilijä on pitänyt yhtä jo teini-ikäisestä asti.

Potkonen paljastaa Anna-lehden tuoreessa haastattelussa, kuinka pariskunnan rakkaus roihahti, kun hän itse oli vasta 16-vuotias ja Henkka kaksi vuotta vanhempi. Seurustelusuhdetta edelsi hauska väärinkäsitys.

– Yhteiset kaverit olivat suositelleet minua hänelle, mutta hän ymmärsi väärin ja yritti ensin liehitellä siskoani, Potkonen paljastaa Annassa.

Pariskunta hullaantui toisiinsa täysin, kun väärinkäsitys oli selvitetty.

– Sen on täytynyt olla todellista rakkautta, että on voinut hullaantua sillä tavalla. Taisi hänkin olla ihastunut, koska kahden viikon seurustelun jälkeen hän ehdotti, että pitäisimme kaulassamme puolikkaita sydänkoruja.

Pari piti yhtä viisi vuotta, mutta erosi. Kun molemmat humputtelivat hetken tahoillaan, he päätyivät vuotta myöhemmin takaisin yhteen. Pariskunnalla on nykyisin kaksi tytärtä.

Kun Potkonen hävisi Tokiossa välieräottelun ja finaalipaikan, hän ilmestyi tv-kameroiden eteen hyvin itkuisena, ikä tiennyt, mitä elämä tuo seuraavaksi tullessaan. Pari päivää myöhemmin hän sanoi MTV:lle, että hän on ottanut tärkeän askeleen kohti urheilu-uran jälkeistä elämää.

– Minun onnistumiseni riitti pronssiin saakka ja kyllä minä siitä olen onnellinen. Tämä tie ei ole ollut helppo ja yksinkertainen. Nyt aion nauttia siitä ja nyt voin niin sanotusti päästää irti. Minun urani loppui tähän, nämä ovat nyrkkeilijäurani viimeisiä hetkiä. Voi sanoa, että kun kävelen tästä kohta pois, olen sitten ex-urheilija, Potkonen nauroi.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja