Anna Abreu säväyttää ilman meikkiä – "On uskallettava näyttää omat epävarmuudet"

Laulajatähti haluaa näyttää esimerkkiä.

Ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Sensuroimaton versio syyskuun alkupuolella julkaissut laulaja Anna Abreu, 26, julkaisi Instagramissa meikittömän kuvan itsestään.

– Minun on tosi helppoa laulaa siitä, että me kaikki kelvataan just näin. Että "ollaan vaan ihan au naturel" ja niin edelleen... Minä laulan siitä uudella albumillani, mutta silti jotenkin tuntuu vaikealta laittaa esimerkiksi Instagramiin kuva omasta naamasta ilman mitään meikkiä tai filtteriä. Ilman hyvää kuvakulmaa tai sitä perus hymyilmettä, mikä on minun mukavuusalueellani, Abreu kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Päätin nyt ottaa kuvan itsestäni juuri niin, koska jos minä puhun tästä aiheesta, niin minun on myös uskallettava näyttää esimerkkiä omilla tekemisilläni. Minun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille. Sanoin itselleni: Practice what you preach. Oikeasti, sinä kelpaat. Aina. Ilman mitään muttia. Piste.


Abreu poseerasi hiljattain juontaja Heikki Paasosen julkaisemassa yhteiskuvassa Youtube-tähti Sara Forsbergin kanssa.

Etualalla kuvassa oleva Forsberg näyttää olevan huimasti Abreuta pidempi, sillä Abreun päälaki ei yllä edes Forsbergin olkapäiden tasolle. 

Abreu jakoi itse saman kuvan ja naureskeli sille kuvatekstissä. 

– Öö, mä oon rääpäle. Sara on upea ilmestys, hän kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat