Anna Abreu avoimena musiikkialan raadollisuudesta – vaikea löytää aitoja ystäviä: "Meidät laitetaan kilpailemaan keskenämme"

6:02
Näin Anna Abreu selviytyi Possen sätkyakkana.

Laulaja Anna Abreu julkaisi rehellisen kirjoituksen musiikkialasta. Sen teemana on kuitenkin ystävyys hänen kollegaansa Benjamin Peltosta kohtaan. 

Laulaja Anna Abreu ylistää tuoreessa Instagram-päivityksessään ystäväänsä ja kollegaansa Benjamin Peltosta. Tekstissä hän kirjoittaa myös siitä, kuinka alalla on hankala luoda ystävyyssuhteita. 

Kaksikko tutustui toisiinsa vuonna 2017. Ensitapaamisella Abreu myöntää tunteneen ennakkoluuloja Peltosta kohtaan.  

– Tää ala tekee sellasta. Pitää tehdä jotain merkittävää, olla listoilla, myydä 2 Hartsuu, olla joku, että sua arvostetaan. Ja se on ihan perseestä ja typerää. Arvostuksen pitäis tulla siitä, että kohtelee muita ihmisiä (oli ne sit tuntemattomia kadulla tai kollegoita) niinku haluis itteäään kohdeltavan.

Abreu ylistää kirjoituksessa niin Peltosen ammattitaitoa ja tunneälyä sekä sitä, mistä syystä musiikkia tulisi tehdä. 

– Sen pitäis tulla siitä, että aidosti haluaa tehdä musiikkia ihan jäätävällä palolla, uskaltaa mokailla, tunnustella, ottaa riskejä ja sanoa omia ideoitaan ääneen pelkäämättä mitä muut siinä huoneessa ajattelee. Ja mikään näistä ei todellakaan oo helppoa

– Susta on kuoriutunu pienessä ajassa ihan jäätävän kova artisti, jolla on uniikkeja ideoita, kova tahtotila ja halu laulaa tärkeistä aiheista, muuttaa maailmaa. Sä kohtelet kaikkia tasa-arvoisesti ja oot ollu mulle tosi iso tuki ylä -ja alamäissä.

Abreu toteaa kirjoituksessaan, että musiikkialalla on hankala löytää ystäviä toisista artisteista. 

– On super vaikeeta löytää aitoja ystävyyksiä toisista artisteista (oon ollu onnekas ku niitä on löytynyt muutaman). koska meidät laitetaan kilpailemaan keskenämme, vaikka me kaikki oikeesti kukoistetaan ja voidaan paremmin, kun me kannustetaan toisiamme ja toivotaan toisillemme menestystä, Abreu kirjoittaa.

Lue koko teksti tästä

Abreun päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja ja sen joukossa on myös tunnettuja artisteja. Laulaja Chisu on kommentoinut kuvaan kannustavin hymiöin. 

– Hyvä Anna, sanoit ääneen sen mitä moni meistä tuntee! Iloa ja voimaa, laulaja Juha Tapio kirjoittaa. 

– Okei ekat itkut itketty tänään, love you my friend. Kiitos, tää merkitsee mulle niin paljon, u know it, Benjamin Peltonen vastaa ystävänsä päivitykseen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja