Amy huomasi lastensa kaipaavan naapurissa asuvaa kaveriaan – keksi keinon, jonka avulla he voivat nähdä toisiaan ilman koronariskiä

Pian nerokas vinkki: Näin opetat lapselle kellonaikoja 0:27
Pia keksi hauskan tavan opettaa lapsille kellonaikoja.

Äiti keksi keinon, jolla lapset voisivat nähdä naapurissa asuvaa kaveriaan koronaviruskriisin aikana.

Koronaviruskriisin takia Amy Vickers oli päättänyt eristäytyä kahden lapsensa kanssa perheen kotiin Wakefieldissa Isossa-Britanniassa. Pian hän huomasi, että 3-vuotias Arlo ja 2-vuotias Arabella kaipasivat naapurissa asuvaa ystäväänsä, 3-vuotiasta Leo-poikaa.

– Tilanne meni siihen pisteeseen, että he kiipesivät aidan vieressä olevan pupujen häkin päälle, jotta näkisivät naapurin puolelle. Se oli vaarallista, Amy kertoo Fox News -sivustolle.

Aitaan tehtiin ikkuna akryylilasista

Sitten Amy keksi konstin, jolla lapset voisivat nähdä toisensa ilman riskiä koronatartunnasta. Hän kertoi siitä Leon äidille Beccalle ja saatuaan tämän hyväksynnän hän tilasi netistä akryylilasia. Sen jälkeen naiset tekivät tonttiensa välissä sijaitsevaan puuaitaan neliön muotoisen aukon, johon he kiinnittivät lasin.

– Ainakin lapset voivat nyt nähdä toisensa ja jutella ikkunan kautta, Amy pohti.

Myöhemmin Amy nappasi kuvan lapsista leikkimässä yhdessä. He ovat esimerkiksi piirrelleet lasiin kuvioita ja pelanneet ristinollaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lapset ovat ikkunan luona kaiken aikaa silloin, kun olemme kotona, joten luulen, että he pitävät siitä kovasti!

Lähde: Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat