Amy Adams paljastaa parhaat kauneusvinkkinsä

American Hustle -elokuvaa tähdittävä Amy Adams hehkuu muutaman helpon kauneusvinkin avulla.

Häikäisevä Amy Adams kuvaili Glamour-lehden haastattelussa viisi kauneusvinkkiä, joiden avulla hän näyttää aina upealta. 39-vuotias näyttelijätär näyttää ikäistään nuoremmalta, joten vinkeissä on takuulla jotain perää.

Silmätipat

– Luottomaskeeraajani Stephen Sollottin mukaan aina ennen ulos menoa kannattaa käyttää silmätippoja. Silmäni ovat hyvin herkät ja usein ne hieman punoittavan meikkaamisen aikana, mutta onneksi silmätipoista on paljon apua, kaunotar kertoo.

Unohda turhat tuotteet

– En yleensä luota muotivillityksiin, koska minun ihoni on hyvin herkkä. Olen kokeillut useita tuotteita, mutta useimmiten ne eivät tehoa. Olen kuitenkin hullaantunut aurinkorasvoihin. Ne suojaavat ihonia parhaiten, Adams kuvailee.

Huulikiilto

– Punaisella matolla suosin huulipunaa, mutta muutoin luotan huulirasvaan ja huulikiiltoon, tähti kertoo Glamour-lehden haastattelussa.

Mantelit

– Minulla on aina pussillinen manteleita mukanani. Olen huomannut, että oloni on täysi pidempään ja voin paljon paremmin, Golden Globe -palkittu näyttelijätär kuvailee.

Tuoksut kohdalleen

– Kannan aina mukanani matkakokoa hajuvedestäni, jota sinä päivänä käytän. Lisään tuoksua päivän mittaan aina tarpeen mukaan, Adams kertoo.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat