Ampumahiihdon Norjan supertähden hurja loukkaantuminen – sai uuden "ruumiinosan"

Kevään MM-kilpailuissa kaksi maailmanmestaruutta ja yhden hopean napannut Tiril Eckhoff loukkaantui pahoin kaaduttuaan rullasuksilla. Eckhoff sai osuman vasempaan lonkkaan ja hän esitteli jälkeä Instagram-tilillään.

Eckhoff oli viime kaudella maailmancupissa 13. MM-kisoissa hän onnistui sensaatiomaisesti, kun voitti kolme mitalia. Olympialaisissa hän on saavuttanut viisi mitalia, joista yksi on kultainen. 

Norjalaistähden ikävä loukkaantuminen sattui keskiviikkona. Eckhoff kertoi NRK:lle nauraen, että ymmärtää absurdiuden siinä, miltä vamma näyttää, mutta uskoo, ettei kyseessä ole mitään vakavaa. 

– Kyllä, se näyttää siltä, kuin minulla olisi pieni implantti. Halusin voittaa Theklan (Brun-Lie) ja annoin kaikkeni. Sitten huomasin jäljen. Voitin kuitenkin hänet ja se oli tärkeintä, Eckhoff sanoo.

– Menen lääkäriin, jos minun pitää saada siitä nesteet ulos, Eckhoff jatkoi.

Hän paljasti, että ei ottanut aluksi tosissaan vammaa vaan jatkoi harjoittelemista samalla tavalla.

– Se ei ollut ehkä niin viisasta. Eilen olin todella huolissani tästä "tennispallosta". Se on ehkä sitäkin suurempi ja pullottaa reidessä. Se on turvonnut koko ajan lisää. Nukkuessani makaan toisella kyljellä ja tunnen tykytystä. Se on mielenkiintoinen tunne. Se on kuin olisi uusi ruumiinosa, Eckhoff toteaa.

Eckhoff saa todennäköisesti perjantaina tiedon siitä, minkälaisesta vammasta on kyse.

Lue myös:

    Uusimmat