Amerikkalaisterapeutin vinkkaama vanhemmuuskikka ottaa mallia yllättävältä taholta – moni ylistää vinkkiä: "Tämä on aivan totta"

Ella ja Susanna törmäsivät perhearjessaan ilmiöön, jonka ajattelivat olevan jo historiaa: lapsia opetetaan yhä tyttöjen ja poikien väreihin 4:31
KATSO MYÖS: Ella ja Susanna törmäsivät perhearjessaan ilmiöön, jonka ajattelivat olevan jo historiaa: lapsia opetetaan yhä tyttöjen ja poikien väreihin.

Parhaita elämänvinkkejä ei aina opi oppikirjoista. Amerikkalaisterapeutin mukaan vanhempien kannattaisi käyttäytyä enemmän kuin koirat.

Kuka on eniten innoissaan nähdessään sinut, huolimatta siitä, näittekö viimeksi viikko tai viisi minuuttia sitten? Moni vastaisi kysymykseen "koira".

Ja kuinka hyvä mieli siitä tuleekaan, kun joku on niin riemuissaan nähdessään sinut!

Tähän koiran pidättelemättömään riemuun perustuu myös 15 vuotta perheterapeuttina toimineen amerikkalaisen Eli Harwoodin vanhemmuusvinkki, kirjoittaa New York Post.

Ilo ruokkii lapsen itsevarmuutta

Harwood julkaisi Instagram-tilillään videon, jolla hän kertoo, miksi vanhempien kannattaisi olla enemmän koiran kaltaisia.

– Tiedättekö sen jutun, minkä ne tekevät tullessaan luoksesi, tai oikeastaan ne tekevät sen jo, kun kävelet huoneeseen.., Harwood alkaa selittämään ravistaen samalla kehoaan kuin innostunut koira.

– Tehkää se lapsillenne, kun he ovat nuoria, Harwood kehottaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harwood suosittelee innostumaan aina kun lapset tulevat huoneeseen, sillä kun he näkevät riemusi, heistä tuntuu hyvältä.

– Ja kun tunnemme olomme ihanaksi, tunnemme itsemme myös arvokkaiksi ja tunnemme itsevarmuutta, emmekä juutu niin moniin epätäydellisiin osiimme, koska tiedämme kuuluvamme jonnekin, Hartwood selittää videolla.

Hartwoodin mukaan käytäntöön on tärkeä tarttua nimenomaan silloin kun lapset ovat pieniä, sillä teini-ikäiset eivät välttämättä enää lämpeä kyseiselle käytökselle.

Someseuraaja kertoi mitä tapahtuu, jos ei toimi näin

Harwoodin Instagram-seuraajat suorastaan rakastuivat terapeutin vinkkiin ja moni kertoi toimivansa jo tällä tapaa.

– Teen tätä yhä teini-ikäisille lapsilleni ja he rakastavat sitä edelleen salaa, yksi paljasti.

– Tämä on aivan totta. Olen 30 ja vanhempani todella katsovat minua kuin olisin maailman kallisarvoisin asia, toinen kommentoi.

Harwoodin vinkin puolesta puhuu myös eräs kommentti, jossa henkilö kertoi, mitä tapahtuu, jos toimii täysin vastakkaisella tavalla.

– Kun olin pieni lapsi, joka kerta kun astuin huoneeseen minulle tehtiin selväksi, että keskeytän, ärsytän, uuvutan tai muuten häiritsen aikuista, jota olin lähestymässä. Kestää eliniän ennen kuin saat kehosi oppimaan pois siitä tunteesta, seuraaja kertoi.

Katso myös: Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle...

Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle... 0:55
Kukaan ei oikeasti tiedä, mikä on lapselle parasta! Kaikki vain yrittävät parhaansa ja toivovat sen riittävän. Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle!

Lue myös:

    Uusimmat