Amerikkalaismiehet innostuivat joogasta – yllättävä harrastuspaikka houkuttelee

Joogatunti Floridan Homesteadissa kerää paljon osallistujia. Joukossa on poikkeuksellisen paljon miehiä ja ensikertalaisia. Suosion takana on joogatunnin pitopaikka - olutpanimo.

- Teemme joogan helposti lähestyttäväksi sellaisille ihmisille, jotka eivät normaalisti astuisi sisään joogastudioon. Tavoitamme paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan ennen kokeilleet joogaa. Monet on houkuteltu paikalle sillä verukkeella, että lopuksi saa olutta, kertoo joogaopettaja Shelah Davis.

Joogatunteja järjestetään jo useammassa amerikkalaispanimossa. Ilmainen olut tuntuu olevan vahva motivaattori joogatunnille osallistumiseen.

- Vaikein liike oli ehkä koira, jossa jalka nostetaan taakse. Se oli aika rankka. Tulin, koska tyttöystävä halusi ja nyt pääsen ilmaiselle oluelle, iloitsee ensimmäistä kertaa joogatunnille osallistunut Carlos Vargas.

- On aina kiva saada pientä nautintoa treenin jälkeen, naurahtaa Chris Taylor.

Monet yhteisestä harrastuksesta haaveilevat pariskunnat ovat löytäneet tiensä olutjoogatunneille.

- Tytöt yleensä rakastavat joogaa ja miehet pienpanimo-oluita. Tämä on tapa yhdistää mieltymykset ja harrastaa yhdessä. Miehet, jotka eivät usko rakastavansa joogaa, saattavat lopulta kuitenkin rakastaa sitä, uskoo poikaystävänsä joogaan houkutellut Heather Silva.

Panimojen omistajat toivovat, että miesten joogainnon lisäksi myös naisten olutinnostus kasvaisi.


Lue myös:

    Uusimmat