Amerikkalaisella somevaikuttajalla todettiin koronavirus – toimi sen jälkeen monen mielestä hyvin kyseenalaisella tavalla

Viimeisimmät tiedot Suomen koronavirustilanteesta – haastattelussa THL:n johtaja Mika Salminen 10:59
Videolla kerrotaan, mikä Suomen koronavirustilanne oli 1. huhtikuuta.

New Yorkissa asuva bloggaaja on suhtautunut koronavirusdiagnoosiinsa ilmeisen huolettomasti, raportoi muun muassa Fox News -sivusto.

Yhdysvaltalainen muotibloggaaja Arielle Charnas on joutunut somekritiikin kohteeksi sen jälkeen, kun hän lähti matkalle koronavirusdiagnoosista huolimatta. New Yorkissa asuva nainen matkusti perheensä kanssa vajaan kahden tunnin ajomatkan päähän Hamptonsiin, vaikka hänen olisi kuulunut olla eristyksissä kotonaan. Hän sai positiivisen koronavirustuloksen 18. maaliskuuta.

Ariellella on Instagramissa noin 1,3 miljoonaa seuraajaa. New York Postin mukaan nainen olisi myös viitannut kintaalla eristäytymisohjeistuksille, sillä hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvia itsestään ja perheestään kodin ulkopuolella positiivisen koronavirustestituloksen jälkeen.

Saanut kritiikkiä osakseen jo aiemmin

Nainen on jo maaliskuun puolivälissä saanut sosiaalisessa mediassa huutia siitä, että lääkärinä työskentelevä ystävä hankki hänelle koronavirustestin, vaikka testauspaketeista oli Yhdysvalloissa pulaa. Tuolloin matalamman sairastumisriskin omaavia henkilöitä, kuten nuoria ja perusterveitä ihmisiä, ohjeistettiin testiin menemisen sijaan olemaan kotona eristyksissä muista.

Kertoessaan diagnoosistaan Arielle kertoi, miten onnekas hän oli, kun hän pääsi testiin alettuaan tuntea itsensä huonovointiseksi. Hän kertoi noudattaneensa Centers for Disease Control and Prevention -organisaation (CDC) ja hallituksen ohjeistuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ariellen kerrotaan saaneen osakseen kovaa kritiikkiä, ja että hänen piittaamattomuuteen on paheksuttu. Fox News sivuston havainnon mukaan Something Navy -blogia pitävä nainen on poistanut tuoreimmista Instagram-kuvistaan kommentoinnin.

Lue myös:

    Uusimmat