Mainos

Amber Heard syyttää Johnny Deppiä päihdeongelmasta: "Olen pelännyt henkeni puolesta"

Hollywood-näyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin aviokriisi saa jatkuvasti uusia käänteitä.

Amber Heard haki avioeroa miehestään Johnny Deppistä toukokuun 22. päivänä. Heard syyttää Deppiä toistuvasta pahoinpitelystä, ja oikeus tuomitsi Deppin lähestymiskieltoon perjantaina 27. toukokuuta.

Heard väittää, että Depp on pahoinpidellyt häntä läpi heidän nelivuotisen suhteen ja että Depp kärsii vaikeasta päihdeongelmasta.

Heardin mukaan Depp pahoinpiteli hänet muun muassa hänen 30-vuotissyntymäpäivänä 22. huhtikuuta. Hänen mukaan juhlat muuttuivat väkivaltaisiksi sen jälkeen, kun Depp saapui paikalle.

Heardin mukaan Depp oli tuolloin vahvasti päihtynyt. Vieraiden lähtemisen jälkeen he keskustelivat siitä, miksi hän ei ilmaantunut juhliin aiemmin. Keskustelu muuttui riidaksi ja lopulta pahoinpitelyksi.

– Johnny tarttui minua hiuksistani ja tönäisi lattialle. Hän huusi ja uhkaili minua, Heard väittää asiakirjoissa.

Heardin mukaan Depp lähti asunnosta rikkoen tavaroita, eikä pari nähnyt toisiaan kuukauteen. Hän uskoo, että Depp kärsii vaikeasta päihdeongelmasta.

– Johnnyllä on pitkä ja tunnettu, julkinen ja yksityinen historia huumeiden ja alkoholin väärinkäytöstä. Hänellä on lyhyt pinna. Hän on usein paranoidi ja hänen temperamenttinsa pelottaa minua. Hän on monesti ollut fyysisesti vaarallinen, ja olen pelännyt henkeni puolesta. 

Heard haki avioeroa tämän viikon maanantaina, 22. toukokuuta. Perjantaina oikeus tuomitsi Deppin lähestymiskieltoon.

Depp ei ole toistaiseksi kommentoinut suoraan pahoinpitelysyytöksiä. Hänen puolustuksensa uskoo, että syytöksillä Heard yrittää turvata taloudellisen tilanteensa.

Heard pyysi erohakemuksessaan Deppiltä eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt oikeutta kumoamaan Heardin vaatimuksen, koska parilla ei ole avioehtoa.

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja