Amber Heard kuvasi Johnny Deppin raivokohtauksen – mutta kuka vuosi videon?

Johnny Deppin ja Amber Heardin erokohu syvenee. 

Näyttelijä Johnny Deppin puoliso, näyttelijä Amber Heard, haki miehestään eroa viime toukokuussa vain 15 kuukautta kestäneen liiton jälkeen. 

Heard haki Deppille myös lähestymiskieltoa ja syytti häntä pahoinpitelystä. Heardin mukaan Depp heitti häntä matkapuhelimella. Hän käytti todisteena kuvia, joissa hänen kasvoissaan näkyy ruhjeita. 

Erosoppa syveni entisestään, kun TMZ-sivusto julkaisi viikonloppuna videon kaksikon riidasta. Heard kuvasi videon itse. 

Videolla hän kysyy Deppiltä, onko hän tyhjentänyt kokonaisen viinipullon aamulla ja pyytää mieheltä anteeksi jotakin aamulla tapahtunutta.

Heard on kieltänyt vuotaneensa videon julkisuuteen. Videomateriaalia ei todennäköisesti voida käyttää parin ero-oikeudenkäynnissä, sillä Depp ei tiennyt olevansa kuvattavana. Salakuvaukseen olisi tarvittu ennalta oikeuden lupa.

Deppin asianajajien mukaan video on raskaasti editoitu ja Heard oli asettanut Deppille ansan. Asianajajat väittävät, että Heard pyrkii saamaan taloudellista etua pahoinpitelyväitteellään. 

Heard on hakemuksessaan pyytänyt erohakemuksessaan eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt tuomaria kumoamaan pyynnön, koska parilla ei ole avioehtoa.

Lue myös:

    Uusimmat