Amber Heard kuvaili oikeudessa suhdettaan James Francoon: "Olin jo uuvuttanut normaalin lähipiirini"

Ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti puhuttaa – viihdetoimittajamme tiivistää tuoreimmat käänteet 4:25
Ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti puhuttaa – tiivistimme tuoreimmat käänteet

Ex-parin Amber Heardin ja Johnny Deppin kiista oikeudessa jatkuu. 

Ex-parin näyttelijöiden Amber Heardin ja Johnny Deppin kunnianloukkausjupakka on jatkunut tällä viikolla Yhdysvaltojen Virginiassa. Deppin edustajat ovat kuulustelleet Heardia alkuviikosta.

Heard kertoi oman versionsa videotallenteesta, jossa hän on taloyhtiönsä hississä entisen vastanäyttelijänsä James Francon kanssa päivää ennen avioerohakemustaan vuonna 2016. Depp uskoi, että Heardilla ja Francolla oli suhde.

Nyt näyttelijä kertoo oikeudessa olleensa vain hyvä ystävä Francon kanssa, jota hän tarvitsi vaikean tilanteen keskellä.

– Hän oli ystäväni ja hän asui naapurissa. Olin jo uuvuttanut normaalin lähipiirini. Otin mielelläni tuohon aikaan niin paljon uusia ystäviä elämääni kuin vain pystyin saamaan, Heard kuvailee.

Videotallenteesta käy ilmi, että Franco laittoi päänsä Heardin olkapäälle hississä, jonka jälkeen Heard aseti oman päänsä Francon pään päälle.

Deppin asianajajat kuulustelivat Heardia. Tähti sanoi olleensa hajoamispisteessä ja hänellä oli univaikeuksia sekä paniikkikohtauksia pelätessään aviomiestään.

Hän oli vaihtanut asunnon lukot päivää ennen Francon vierailua miehensä ollessa pois kotoa.

– Halusin vaihtaa lukot ja halusin hyvät unet. Olin peloissani ja hyvin hämilläni, sillä henkilö, jota pelkäsin, oli myös henkilö, johon olin rakastunut.

Heard haki eroa miehestään seuraavana päivänä ja neljä päivää myöhemmin hän haki Deppille lähestymiskieltoa.  

Heard ja Depp alkoivat seurustella vuoden 2012 tienoilla ja olivat naimisissa vuosina 2015-2017.

Väitteet aiemmasta pahoinpitelystä nousi esille

Deppin edustajat lopettivat kaksi päivää kestäneen ristikuulustelun kysymällä Heardin aiemmasta väitetystä parisuhdeväkivallasta.

Heard joutui pidätetyksi vuonna 2009 epäiltynä ex-tyttöystävänsä Tasya van Reen lyömisestä. Syytteet hylättiin nopeasti.

– Johnny Depp ei ollut ensimmäinen kumppanisi, jota olet pahoinpidellyt? Asianajaja kysyi.

– En ole koskaan pahoinpidellyt ketään kumppaniani. En ole pahoinpidellyt Deppiä tai ketään muutakaan, johon minulla on ollut romanttinen suhde, Heard kertoo.

Lähde: E! Online

Lue myös:

    Uusimmat