Amatöörimäistä ja tyylitöntä – julkkisten jäätävät meikkimokat

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58

Kokosimme Hollywood-tähtien kaikkien aikojen muistettavimpia meikkimokia.

Julkisuudessa paistattelevat Hollywood-tähdet ilmestyvät punaisten mattojen tapahtumiin yleensä viimeisen päälle pyntättyinä ja upeina.

Yllä olevalla videolla näet suosikkitähdet myös meikittä!

Aina tyyli ei kuitenkaan osu kohdille ja supertähdille sattuu erikoisia mokia myös meikkien suhteen. Tässä viisi kaikkien aikojen ikimuistoisinta meikkimokaa.

1. Sarah Jessica Parker

Sinkkuelämää-sarjasta muotiguruksi noussut näyttelijä Sarah Jessica Parker saapui Golden Globe -gaalaan vuonna 2003 täysin viimeistelemättömässä meikissä.

Naisen silmämeikkiä haukuttiin tuolloin lehdistössä amatöörimäiseksi eikä muoti-ikonilta osattu odottaa niin tyylitöntä valintaa.

2. Ashley Judd

Näyttelijä Ashley Judd poseerasi kirjanjulkistustilaisuudessa puuterit naamalla vuonna 2011. Hänelle oli ilmeisesti juuri laitettu paljon puuteria silmien alle ennen astumista kameroiden eteen. Meikkitaiteilija tai tähti itse oli unohtanut tasoitella puuterit iholle.

3. Kim Kardashian

Nykyään omaa meikkisarjaakin myyvä tosi-tv-tähti ja muotivaikuttaja Kim Kardashian ei ole aina osannut valita meikkiään tai meikkitaiteilijaansa oikein. Kaunotar ilmestyi vuonna 2013 Las Vegasissa järjestettyyn tapahtumaan naama täynnä meikkivoidetta.

Rasvainen iho kiilteli kameroille. Naisella oli yllään myös ylipitkät tekoripset, mitkä lisäsivät vahanukkemaista ilmettä.

4. Miley Cyrus

Klassinen puuterimoka tapahtui myös laulajatähti Miley Cyrukselle julkkisbileissä vuonna 2013. Naisen koko leuka oli erivärinen verrattuna muuhun ihoon. Valkoinen leuka sai paljon huomiota lehdistössä ja sosiaalisessa mediassa.

5. Angelina Jolie

Vuonna 2014 näyttelijä Angelina Jolie ilmaantui puuterit näkyvästi naamallaan elokuvan ensi-iltaan. Useat meikkitaiteilijat kertoivat, että nainen ei olisi lähtenyt tämännäköisenä tapahtumaan. Luonnonvalossa puuterit olivat näyttäneet täysin normaalilta. Kyseessä on ollut ilmeisesti läpinäkyväpuuteri, mikä heijasti valoa salamavalojen osuessa tähden kasvoihin.

Lue myös:

    Uusimmat