Älytön somehitti! Miljoonat ihmiset ovat jo nähneet tämän sitruunan: "Mikä minussa on vialla?"

1:15

Satunnaisesta sitruunasta tuli älytön hitti Twitterissä.

Yllä olevalla videolla vinkki sitruunan puristamiseen!

Oletko koskaan nähnyt sitruunan vierivän alas pitkin katua? Luultavasti et, mutta miljoonat muut ovat.

Twitterissä ihmisiä on viihdyttänyt valokuvaaja Michael Sakasegawan, 39, kuvaama liki kaksiminuuttinen, jossa seurataan satunnaisen sitruunan matkaa mäkeä alas.

"Tänään kävelin kotiin lenkkini jälkeen, kun näin ison sitruunan vierivän mäkeä alas. Se jatkoi vierimistään noin neljäsataa metriä. Nyt sinäkin voit nähdä sen."Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ajattelin, että se on tennispallo"

Amerikkalaisen Sakasegawan erikoista videota on katsottu jo yli 6 miljoonaa kertaa. Tykkäyksiä sille on kertynyt yli 270 000.

– Minun piti juosta se kiinni. Ajattelin ensin, että se on tennispallo tai jotain, mies kuvailee kohtaamistaan keltaisen hedelmän kanssa Buzzfeedille.

Huvittuneena näkemästään mies päätti alkaa kuvata.

"Mikä minussa on vialla?"

Mutta mikä ihme saa miljoonat ihmiset katsomaan videota vierivästä sitruunasta? Sitä eivät ymmärrä kaikki videon katsoneetkaan.

"Katsoin juuri minuutin ja 51 sekuntia, kuinka sitruuna vieri alas mäkeä. Mikä minussa on vialla?" kuvaili eräs Twitter-käyttäjä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"2008: Kiireinen yrittäessäni tasapainotella töiden ja kotielämän välillä. 2018: Kiireinen katsoessani videota sitruunasta, joka vierii alas mäkeä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Rauhoittavaa ja inspiroivaa?

Eikä valokuvaaja itsekään tiedä, miksi sitruunasta tuli sellainen hitti.

– En tiedä, onko siihen mitään logiikkaa, mikä saa jonkin nousemaan isoksi netissä. Jotkut ovat maininneet, että he pitivät sitä rauhoittavana tai rentouttavana. Jotkut ihmiset pitävät sitä inspiroivana – he kannustavat sitruunaa jatkamaan niin pitkälle kuin se pystyy.

– Loppujen lopuksi, se on vain sitruuna, joka vierii alas mäkeä.

Mitä sitruunalle kävi? Mies nappasi sen mukaansa ja vei kotiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja