Alppitähtilegenda ensi kertaa haastattelussa lapsensa kuoleman jälkeen: "Se tapahtuu silmänräpäyksessä"

Kamala tragedia: Alppitähti Bode Millerin 1,5-vuotias tytär hukkui uima-altaaseen 0:20

Ex-alppitähti Bode Miller ja hänen vaimonsa Morgan Beck Miller tekivät ensimmäisen haastattelunsa heidän 1,5-vuotiaan lapsensa hukkumiskuoleman jälkeen. 

Videolla kuvavideo Bode Millerin perheestä. 

Pariskunta varoittaa vanhempia siitä, kuinka nopeasti tällaiset tragediat voi tapahtua. Heidän lapsensa Emeline hukkui pudottuaan naapurin uima-altaaseen.

– Se tapahtuu niin nopeasti. Luulet, että se olisi vain jokin outo sattuma tai joku muu outo asia. Se ei ole. Se tapahtuu silmänräpäyksessä, Miller sanoo. 

Vaikka Emelinen perhe oli lähettyvillä tapahtuman aikaan, oli hän päässyt takaoven kautta naapurien puolelle. Hänet löydettiin vähän ajan kuluttua altaasta ja vietiin kiireellä sairaalaan. Emeline kuoli seuraavana päivänä.

– Alle 15 kiloa painava lapsi voi hukkua 30 sekunnissa. Jatkan laskemista 30:een päässäni. Se oli kaikki, mitä tarvitsin, vaimo Morgan sanoo.

Molemmat vanhemmat ovat jakaneet uutista sosiaalisessa mediassa. He haluavat estää tällaiset tragediat. He ovat aloittaneet kampanjan, jossa kerätään rahaa vesiturvallisuushyväntekeväisyysjärjestöille.

Vaimo Morgan rohkaisee ihmisiä tutkailemaan ympäristöä, kun vierailevat jonkun toisen kotona. 

– Tutkikaa kotia, onko lapsellanne turvallista olla siellä, Morgan sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat