Alpakat palasivat Johnny Deppin oikeudenkäyntiin – asianajajien poseeraus kohueläinten kanssa sekoitti somen

Ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti puhuttaa – viihdetoimittajamme tiivistää tuoreimmat käänteet 4:25
Katso videolta – tiivistimme Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin alun käänteet

Alpakat ovat saaneet erikoisen suuren roolin Johnny Deppin ja Amber Heardin välisessä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä.

Ex-aviopari Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti jatkuu edelleen Yhdysvaltojen Virginiassa. Depp nosti siviilikanteen ex-vaimoaan Heardia vastaan vuonna 2019 johtuen Washington Post -lehdessä vuonna 2018 julkaistusta Heardin mielipidekirjoituksesta, jossa hän kertoi olevansa perheväkivallan uhri. Tekstissä ei mainittu Deppiä nimeltä, mutta näyttelijä katsoo sen olleen syynä tämän mittaviin ansionmenetyksiin. Heard ja Depp olivat naimisissa vuosina 2015-2017. 

Oikeudenkäynnissä on käyty yksityiskohtaisesti läpi entisen avioparin monivaiheista suhdetta, jonka aikana kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan erilaisista väkivaltaisuuksista sekä sekavasta käytöksestä, jota ovat värittäneet huumeet sekä muut päihteet. 

Hiljattain oikeudenkäynti sai yhä erikoisempia piirteitä, kun sen keskiöön nousivat yhtäkkiä alpakat. Depp kuvaili eräässä todistajanlausunnossaan tulehtuneita välejään Disneyyn ja totesi, ettei ottaisi enää vastaan Pirates of the Caribbean -elokuvasaagasta roolia kapteeni Jack Sparrow'na, "vaikka hänelle maksettaisiin siitä 300 miljoonaa dollaria ja miljoona alpakkaa".

Myöhemmin oikeudenkäynnissä nähtiin Disneyn johtohenkilön Tina Newmanin lausunto, jossa Heardin asianajaja tiedusteli tältä, oliko Newman tietoinen Deppin lausunnoista koskien roolia, 300 miljoonaa dollaria ja miljoonaa alpakkaa. Kyseinen keskustelu sai Deppin sekä tämän asianajajan Camille Vasquezin pokan pettämään täysin oikeussalissa. 

Alpakat eivät jääneet kuitenkaan vain puheeksi, sillä niitä on saapunut kaksin kappalein Fairfax Countyn oikeustalolle. Alpakkakaksikko Teddy ja Truffle ovat olleet oikeustalon ulkopuolella useiden päivien ajan omistajansa Andres Diazin kanssa osoittamassa tukeaan Deppille.

Edellisviikolla istuntojen jälkeen Deppin asianajajat Camille Vasquez sekä Ben Chew poseerasivat yhdessä alpakoiden kanssa ja videot tapahtuneesta lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.   

Kunnianloukkausoikeudenkäynnin panoksena on 50 miljoonaa dollaria, joita Depp vaatii korvauksena Heardilta. Heard on puolestaan haastanut Deppin oikeuteen 100 miljoonasta dollarista, väittäen hänen mustamaalanneen tätä kun Deppin lakitiimi viittasi Heardin väitteiden olleen "väärennöksiä" sekä "seksuaalisen väkivallan huijauksia".

Oikeudenkäynnin on määrä päättyä perjantaina 27. toukokuuta. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat