Alma Pöystin kanssa Golden Globe -pystistä kamppaillut Jennifer Lawrence heitti ilmoille kovan uhkauksen juuri ennen h-hetkeä

Alma Pöysti Hollywood-tähtien rinnalla Golden Globe -gaalassa – MTV Uutiset paikalla 1:47
Katso myös: Alma Pöysti Hollywood-tähtien rinnalla Golden Globe -gaalassa – MTV Uutiset paikalla

Jennifer Lawrence herätti huomiota Golden Globe -tempauksellaan.

Elokuva ja tv-alan tähtiä palkitsevaa Golden Globe- palkintogaalaa vietettiin Hollywoodissa 8. tammikuuta yöllä Suomen aikaa.

Gaalassa nähtiin myös suomalaisedustusta, kun näyttelijä Alma Pöysti  sekä hänen tähdittämänsä Aki Kaurismäen elokuva Kuolleet lehdet olivat ehdolla. Pöysti kamppaili parhaasta naispääosasta musikaali- ja komediaelokuvien kategoriassa, jossa olivat hänen lisäkseen ehdolla Margot Robbie, Emma Stone,  Natalie Portman ja Jennifer Lawrence.

Kuten monissa palkintogaaloissa on tapana, kuvasivat kamerat kulloinkin käsittelyssä olevan kategorian ehdokkaita juuri ennen kuin Golden Globe -voittaja julkistettiin. Siirryttäessä Parhaan musikaali- tai komediaelokuvan naispääosan julkistukseen kääntyivät kamerat kohti Pöystiä ja hänen kilpakumppaneitaan.

Juuri ennen kuin kategorian voittaja julkistettiin, lausui näyttelijä Jennifer Lawrence kameralle merkitsevät sanat.

Jos en voita, niin lähden pois, huumorinaisena tunnettu Lawrence lausui äänettömästi kameralle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lawrence sai Golden Globe -ehdokkuuden roolistaan elokuvassaNo Hard Feelings. Kategorian voiton pokkasi lopulta Oscar-palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Emma Stone.

Lawrence ei loppujen lopuksi vaikuttanut olevan kovin tosissaan lähtöaikeidensa suhteen, sillä kun Stone julistettiin voittajaksi, ponnahti Lawrence tuolistaan ja tuuletti kollegansa puolesta näyttävästi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat