Alma Pöystin jännitys tiivistyy – näyttelijä astelee pian Golden Globe -gaalaan: "Yritän hoitaa tämän homman niin kauniisti kuin osaan"

Alma Pöysti on saanut kansainvälisiä työtarjouksia – yhtä asiaa hän ei kommentoi 2:02
Alma Pöysti on saanut kansainvälisiä työtarjouksia – yhtä asiaa hän ei kommentoi

Yhdysvalloissa jaetaan ensi yönä Suomen aikaan arvostetun Golden Globe -elokuva- ja televisioalan palkinnot. 

Tämän vuoden gaala on Suomen kannalta historiallinen, sillä sekä Aki KaurismäenKuolleet lehdet -elokuva on ehdolla sekä sen näyttelijä Alma Pöysti

– Aika nöyränä tässä ollaan. Se on suuri kunnia ja ilon asia. Yritän hoitaa tämän homman niin kauniisti kuin osaan, Pöysti kertoo MTV Uutisten haastattelussa. 

Pöysti kertoo huomanneensa kansainvälisillä matkoilla ihmisten kiinnostuksen kasvaneen suomalaisia elokuvia kohtaan.

– Ihmiset ovat kiinnostuneita suomalaisesta elokuvasta. Ja se ei ole nykyään pelkästään Aki Kaurismäkeä. Se on monimuotoisempaa. Aki on avannut monia ovia monille muille. Se on laajempi käsite nykyään, mikä on suomalainen elokuva maailmalla. 

Pöysti kertoo, että erityisesti ihmisiä kiinnostaa suomalaisten omaperäisyys. 

– Niin kauan kun me uskallamme olla omaperäisiä ja tehdä niitä tarinoita, mitkä ovat meidän sydämissämme Suomessa, niin se kantaa aika kauas, kun ei yritä matkia muita, Pöysti sanoo.

Pöystin kanssa ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi musikaali- ja komediaelokuvien kategoriassa Golden Globeissa ovat muun muassa Margot Robbie, Jennifer Lawrence ja Natalie Portman.

Katso Pöystin erikoishaastattelu artikkelin alusta.

Lue myös:

    Uusimmat