Alma Pöysti on kiinnitetty kansainväliseen elokuvaan – kuvaukset alkavat Norjassa lähiviikkoina

Alma Pöysti Hollywood-tähtien rinnalla Golden Globe -gaalassa – MTV Uutiset paikalla 1:47
MTV oli ainoana suomalaismediana paikalla Golden Globe -gaalassa – Alma Pöysti kertoi tunnelmistaan punaisella matolla!

Golden Globe -ehdokas Alma Pöystin kansainvälinen ura saa lisänostetta, sillä hänet on kiinnitetty ranskalaisohjaaja Vladimir de Fontenayn elokuvaan nimeltään Sukkwan Island. 

Ranskalaisohjaaja Vladimir de Fontenayn tulossa olevaa elokuvaa nimeltään Sukkwan Island tulee tähdittämään muun muassa suomalaisnäyttelijä Alma Pöysti. Hän oli Golden Globe -ehdokkaana Aki Kaurismäen  Kuolleet lehdet  -elokuvan pääroolista. 

Sukkwan Island on Fontenayn ensimmäinen pitkä elokuva sitten vuoden 2017 elokuvan nimeltään Mobile Homes

Elokuvassa nähdään Pöystin lisäksi muiden muassa Swann Arlaud, Woody Norman ja Ruaridh Mollica, ja sen kuvaukset alkavat Norjassa lähiviikkoina. Arlaud on tuttu Putoamisen anatomia -elokuvasta ja Norman puolestaan C’mon C’mon -elokuvasta. Mollican on voinut nähdä Sebastian-elokuvan pääroolissa. 

Sukkwan Island perustuu amerikkalaiskirjailija David Vannin puoliksi omaelämäkerralliseen novelliin, joka on osa hänen vuonna 2010 ilmestynyttä kokoelmaansa Legend of a Suicide. Tarinassa seurataan ahdistuneen nuoren miehen matkaa villiin ja syrjäiseen saareen saadakseen uudelleen yhteyden isäänsä. Kymmenen vuotta aiemmin he jakoivat järkyttävän ja elämää muuttavan kokemuksen, joka muutti heidän suhteensa.

Elokuvan tuottaa pariisilainen Haut et Court yhteistyössä Maipo Filmin (Norja), Versus Productionin (Belgia), Good Chaosin (Iso-Britannia) ja Aurora Studiosin (Suomi) kanssa. Elokuvalla on jo useita alueellisia ennakkomyyntisopimuksia: sille on hankittu oikeudet Isoon-Britanniaan, Belgiaan ja se tulee ilmestymään Ranskassa. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat