Alma avautuu Veitolalle välirikostaan Anna-siskon kanssa: "Se oli pahin ero, mitä olen koskaan kokenut"

Alman keikkamanagerin sanat kaksoissiskosta pysäyttivät:"Annan ei pitäisi olla täällä" 0:47
Alma avautuu väleistään Anna-siskoonsa.

Alma avautuu Vuoroin vieraissa Maria Veitola -ohjelmassa väleistään kaksossiskoonsa. Laulaja kertoo, että on opetellut elämään yksin. 

Tyylinsä muuttanut oranssitukkainen Alma saapuu Maria Veitolan luo kylään tiistain 15.11. jaksossa. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen Alma on omien sanojensa mukaan aikuistunut.

Alma ja Veitola keskustelevat rahasta ja menestyksestä sekä siitä, miten lesbonaiseen suhtaudutaan musiikkipiireissä. He juttelevat myös elämästä kaksosena sekä perheen tärkeydestä.

Alma kertoo Veitolalle, että ilman Annan tukea hän ei olisi uskaltanut nousta lavalle. Kaksikon väleihin tuli kuitenkin särö vuoden 2020 kesällä kesken Alman Yhdysvaltojen kiertueen. 

– Muistan, että kiertuemanagerini kertoi, että Annan ei pitäisi olla täällä. Se ei haluaisi olla täällä. Teillä on koko ajan riitoja. Sinä et voi hyvin eikä Annakaan voi hyvin. Esitin, että kaikki on hyvin ja meillä on hauskaa. Bailataan ja tehdään kaikkea kivaa. Mutta samalla olin silleen, että Anna sun on pakko tulla, että en minä uskalla mennä yksin lavalle. 

Alma kertoo, että kaksikon välirikko johti siihen, että Alma joutui opettelemaan itsenäissyyttä aivan uudella tavalla. 

– Silloin kun Anna lähti 2020 kesällä, oli se pahin ero, mitä olen kokenut ikinä. Äiti on pukenut meidät aina samoihin vaatteisiin ja aina on ollut minä ja Anna, me. Sitten kun oletkin vähän päälle 20-vuotias ja sinun pitääkin yhtäkkiä olla yksin. Mulla oli aluksi sellainen olo kuin olisin vastasyntynyt, joka opettelee elämään elämäänsä yksin ja vieläkin opettelen. 

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola tiistaisin ja torstaisin MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat