Pia Nykänen kertoo Matti Nykäsen alkoholinkäytöstä – kaljaa tuotiin rekalla kotiin

Maria Veitola muistelee yökyläilyään Pia ja Matti Nykäsen luona vuonna 2016:"On yksi asia, mikä minua silloin järkytti" 1:08
Maria Veitola muistelee yhtä asiaa, joka häntä erityisesti järkytti, kun hän vieraili Matti ja Pia Nykäsen kotona vuonna 2016.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa Pia Nykänen ja Maria Veitola keskustelivat edesmenneen Matti Nykäsen alkoholinkäytöstä. 

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -sarjan kauden päätösjaksossa Pia Nykänen saapui Punavuoreen Maria Veitolan luokse. Pia Nykänen ja Maria Veitola muistelivat edesmennyttä Matti Nykästä. Pia Nykänen kertoi Matin kuolinhetkestä ja siitä millaista elämä miehen kanssa oikeasti oli.

Veitola tiedusteli myös, millaista Matin juominen oli hänen viimeisinä elinvuosinaan.

– Aamulla, kun lähdin töihin, niin sinne autotalliinhan se meni. Ja kun tulen töistä, niin hän on juonut koko päivän, Pia Nykänen kertoi. 

Maria Veitola vieraili Pia ja Matti Nykäsen luona Yökylä-ohjelmansa kuvauksissa vuonna 2016 eli noin kolme vuotta ennen miehen kuolemaa. Jakso on yhä katsottavissa MTV Katsomossa

– Me ei siitä silloin puhuttu. Teillä oli sellainen aika herkkä ja jännittynyt tunnelma siellä. On yksi asia, mikä minua siellä järkytti, oli se, että hänellä oli lavakaupalla sitä olutta siellä autotallissa. Hän sanoin, että sitä hänelle sinne toimitetaan, Veitola muisteli. 

– Suomen kuuluisimmalla alkoholistilla on elinikäinen alkoholisponssi, hän lisäsi. 

Mitä Pia Nykänen kertoo alkoholin määrästä? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat