Mainos

Ällöttävä löytö äidinmaidonkorvikkeesta – äiti järkyttyi

Jos kärsit araknofobiasta, älä jatka lukemista. Eräs äiti väittää nimittäin tehneensä järkyttävän löydön äidinmaidonkorvikepurkista.

Äiti Molly Campbell väittää löytäneensä vauvan korvikejauhepurkista jotain sinne kuulumatonta. Hän lisäsi itseään järkyttäneestä tapauksesta kuvan Facebookiin vaatien vastausta, miten tämä kaikki oli mahdollista.

Kun hän avasi ensimmäistä kertaa purkin, hän järkyttyi pahemman kerran: 

”Kun työnsin mittalusikan äidinmaidonkorvikkeeseen, huomasin jotain epätavallista maidon seassa... suoraan silmieni edessä oli jättikokoinen hämähäkki, joka ilmestyi jauheen seasta!” nainen kuvailee kauhukokemuksiaan.

netmums

Äiti väittää, että lähisupermarketista ostettu purkki oli avaamaton ja että hämähäkki lymyili jauheen seassa. Nainen laittoi viestiä Cow & Gate -yhtiölle saman tien vaatien selitystä. Heiltä luvattiin ottaa yhteyttä pikimmiten.

Yhtiöltä vastattiin, etteivät he usko hämähäkin päätyneen jauheen sekaan heidän tehtaaltaan. Muun muassa varmistaakseen, että jauhe pysyy hyvänä, he poistavat pakkauksesta hapen ja kosteuden kun se suljetaan – tästä syystä edes hämähäkki ei voisi selvitä elossa.

Video: Eräs perhe löysi puolestaan paputölkistä jyrsijän.

0:22

Lähde: Netmums.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.