Ruokakaupan salaattipussista paljastui todellinen painajainen – ja se liikkui!

salaatti
Salaatti kannattaa pestä aina huolella ennen käyttöä. Kuvituskuva. Shutterstock

Australialaisnainen jakoi karmivan videon jättiläishämähäkin seikkailuista valmissalaatin seassa. Videon nähtyäsi näet taatusti painajaisia – ainakin, jos olet yhtä hämähäkkikammoinen kuin otuksen löytänyt perhe!

Zoe Perry julkaisi australialaisen Woolworths-kaupan Facebook-sivuilla videolla höystetyn palautteen.

"Hei Woolworths, kävin ostamassa tavalliseen tapaan Italian Style Salad Mixin... vein sen kotiin... Äiti menee avaamaan pussia, ja meitä tervehtii... Johtuvatko "salmonella"-takaisinvedot oikeasti tästä? Ystävällisin terveisin, araknofobinen perhe."

Perry viittasi viestissään siihen, että supermarkettien salaateilla ei Australiassa mene kovin hyvin. Jo kaksi australialaista supermarkettia, mukaan lukien Woolworths, ovat joutuneet vetämään myynnistä valmissalaatteja salmonellavaaran vuoksi.

Perryn viestin yhteyteen liitetyllä videolla salaattipussissa könyää kuitenkin elävä – ja suuri – hämähäkki.

Kauppa on ottanut hämähäkkitapauksen käsittelyyn minimoidakseen mahdollisuudet samankaltaisen tapauksen tapahtumiseen uudelleen.

Katso video salaattipussissa liikkuneesta hämähäkistä:

Lähde: Mashable

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja