Pikkutytön suklaaporon sisältä löytyi inhottava yllätys

shutterstock_331117940
Suklaasta löytyi jotain sinne kuulumatonta. Shutterstock

Englantilainen 3-vuotias tyttö ja hänen äitinsä säikähtivät pahasti, kun tytön suklaasta löytyi jotain iljettävää.

Elena Demetriou osti pikkutytölleen suklaaporon, jota tyttö alkoi syömään tyytyväisenä auton takapenkillä. Yhtäkkiä tyttö kuitenkin säikähti ja huusi äidille, ettei halua syödä enää, koska suklaan sisällä oli hämähäkinseittiä.

Tyttö ojensi suklaan äidille ja äiti koki järkyttävän yllätyksen tutkiessaan suklaata. Sisällä oli tosiaan hämähäkinseittiä sekä kuollut hämähäkki, joka näytti olleen siellä pitkään.

Suklaaporoja myynyt liike, Poundstretcher, on pyytänyt tapausta anteeksi sekä luvannut selvittää, miten tämä on voinut tapahtua. Liike lähetti tytön äidille syvimmät pahoittelut ja varmisti, että tyttö on kunnossa kokemansa säikähdyksen jälkeen.

Demetriou jakoi kuvan suklaasta Facebookissa, eikä ollut tyytyväinen saamiinsa pahoitteluihin. Hänen mukaansa liike pahoitteli tapahtunutta sekä veti loput hyllyssä olleet suklaaporot myynnistä, muttei kuitenkaan korvannut hänelle edes maksettua suklaata. Demetriou kertoo saaneensa liikkeeltä myöhemmin 20 punnan lahjakortin, jonka voi käyttää heidän myymälässään.

Video: Testaa helppo suklaaherkku!

Lähde: Netmums

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!