Mainos

Alle 40-vuotias nainen löydettiin kuolleena yksityisasunnosta Kuusamossa – avomiestä epäillään pahoinpitelystä edeltävänä iltana

Alle 40-vuotias nainen löydettiin kuolleena kuusamolaisesta yksityisasunnosta sunnuntaina aamuyöllä, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan naisella ja tämän 40-vuotiaalla avopuolisolla oli ollut riitaa lauantai-iltana. Tässä yhteydessä mies oli pahoinpidellyt naista muun muassa lyömällä.

– Myös teräaseita oli ollut esillä. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni epäillyn tekijän, joka pidätettiin myöhemmin, poliisi kertoo.

Nainen kävi tarkastuttamassa vammansa lääkärissä, josta hän myöhemmin kotiutui. Poliisin mukaan alkoholilla oli ollut osuutta asiaan, motiivina oli ollut mustasukkaisuus.

Samainen nainen löytyi kuitenkin myöhemmin sunnuntaina aamuyöllä kuolleena toisesta yksityisasunnosta, jonne hän oli poliisin mukaan mennyt yöksi.

Pahoinpitelyn ei uskota liittyvän kuolemaan

Poliisin mukaan alustavien oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella aiemmalla pahoinpitelyllä ei ole ollut osuutta naisen menehtymiseen.

– Lopullinen varmuus asiasta saadaan tutkimusten valmistuttua lopullisesti muutaman viikon kuluessa.

Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa pahoinpitelynä, laittomana uhkauksena sekä kuolemantuottamuksena. Lopulliset rikosnimikkeet varmistuvat tutkinnan ja oikeuslääketieteellisten tutkimusten valmistuttua.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja