Alibaban perustaja Jack Ma välttynyt ainakin toistaiseksi Kiinan koneistolta – pelaillut viime viikot golfia aurinkoisella saarella

Kiinalaisen verkkokauppajätti Ali Baban perustajasta Jack Masta, 56, on jälleen tehty havainto.

Jack Ma esiintyi viimeksi julkisesti tammikuun 20. päivä maaseudun opettajille järjestetyssä palkintoseremoniassa. Puheessaan hän ylisti Kiinan pyrkimyksiä vähentää köyhyyttä ja vakuutti halukkuuttaan auttaa maaseudun opettajia.

Sitä ennen Ma oli ollut kadoksissa lokakuusta lähtien, kun hän piti Shanghaissa puheen, jossa hän arvosteli Kiinan talous- ja pankkijärjestelmää.

Maan olinpaikasta liikkui sen jälkeen erilaisia tietoja. Hänen luultiin olleen Singaporessa, kotiarestissa tai karuimmillaan hänen arveltiin olevan lukittuna vankilassa.

Nähty golfkentällä

mukaan hänet on kuitenkin nähty golfkentällä. Viimeisten viikkojen aikana hän on Bloombergin lähteiden mukaan pelannut 27-reikäisellä Sun Valley Golf Resortilla Hainan-saarella.

Säätietojen mukaan saarella on ollut 25 asteen lämpötiloja ja auringonpaistetta. 

Tammikuinen esiintyminen auttoi hiljentämään puheet Man pidätyksestä, mutta spekulaatiot hänen asemastaan ​​Kiinan kommunistisen puolueen kanssa ovat jatkuneet.

Havainto golfkentältä kertoo, että ainakin toistaiseksi hän on välttynyt vankilalta tai hallituksen kaappaukselta, Bloomberg kirjoittaa.

Ma ei enää toimi Alibaban johdossa, mutta hänet on silti totuttu näkemään huomattavasti useammin julkisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat