Aleksandren, 13, uskomaton ääni sai tuomarit kananlihalle – pelastivat nuoren lahjakkuuden suoraan finaaliin

7:05
Katso videolta Aleksandren esitys!

Talent Suomi -ohjelman kolmannessa semifinaalissa nähtiin jälleen upeita esityksiä. 

Talent Suomi -ohjelmasta nähtiin sunnuntaina 4.4. kolmas ja viimeinen semifinaalilähetys suorana Hämeenlinnan Verkatehtaalta.

Upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia paikan päällä pääsivät todistamaan tähtituomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson,HP Parviainen sekä Jorma Uotinen. 

Kuudessa ensimmäisessä jaksossa nähtiin laaja kirjo erilaisia koe-esiintymisiä, joista yhteensä 21 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin.

Kolmannessa semifinaaleissa yleisön kilpaili muun muassa Portugalissa syntynyt ja Englannissa asunut Aleksandre Goncharov Dias. Hän harjoittelee laulamista koko ajan, jopa syödessään ja suihkussa ollessaan.

Taitoaan hän on päässyt hiomaan laulutunneilla ja Kansallisoopperan lapsikuorossa. Laulamisen lisäksi elämään tuo iloa ja onnea kymmenen vuotta nuorempi pikkusisko, joka pitää Aleksandrea esikuvanaan.

Tuomaristo ihastui nuorukaisen koe-esiintymisen aitoon tulkintaan ja kiistattomaan lahjakkuuteen. Semifinaalissa hän pääsi esittelemään laaja-alaisuuttaan laulajana.

– Tämä oli aivan uskomaton veto! Siis suoraan Euroviisuihin, Siegfrids hehkutti. 

– Olet kyllä varsinainen hurmuri. Olin ihan kananlihalla, kun kuuntelin sinua, Uotinen komppasi. 

Lopuksi Krista Siegfrids ehdotti muille tuomareille, että he pelastaisivat nuoren lahjakkuuden suoraan finaaliin Kultaisella napilla. Uotinen, Lawson ja Parvianen olivat samaa mieltä ja näin Aleksandre siirtyy suoraan finaaliin. 

Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 11.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja