Aleksander Barkovin upea ele kerää kiitosta Pohjois-Amerikassa – NHL-tähden mahtikausi toi jättipotin hyvään tarkoitukseen

3:46
Jokainen Aleksander Barkovin osuma toi 1600 dollaria lisää lahjoituskassaan.

NHL-seura Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov teki kauden alla lupauksen paikalliselle Joe DiMaggion nimeä kantavalle lastensairaalalle. Hän lupasi lahjoittaa sairaalalle 1 600 dollaria kauden jokaisesta maalistaan ja 800 jokaisesta syöttöpisteestään.

Barkov pääsi keskiviikkona luovuttamaan shekin. Hieno kausi toi mukavan rahamäärän hienoon tarkoitukseen. Barkov keräsi pudotuspelit huomioiden pisteet 27+38=65. Se tarkoitti siis 73 600 dollarin (60 400 euroa) lahjoitusta lastensairaalalle.

NHL-toimittaja Jameson Olive on julkaissut Twitterissä kuvia tapahtumasta sekä Barkovin kommentteja.

– Tämä tarkoittaa paljon heille ja paljon minulle… Se, että pystyy auttamaan, tuntuu päivä päivältä tärkeämmältä, kommentoi Barkov.

– On hienoa tulla takaisin tänne. Odotin innolla, että pääsin takaisin. Nyt olen täällä ja iloinen siitä. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja erityisesti lapsia. 

Barkovin toiminta keräsi kehuja kiekkofaneilta.

– Uskomaton teko uskomattomalta ihmiseltä! Ihmisille, jotka ovat hyviä muille, tapahtuu hyviä asioita. Olen niin iloinen, että hän on kapteenimme!

– Sankari jäällä ja sen ulkopuolella.

Katso twiitit alta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja