Aleksander Barkov alkoi roihuta – onnetarkin hymyili johtomaalissa

Aleksander Barkov jatkaa maalaamista – iskee onnekkaasti Floridan johtoon 0:56
Florida Panthers -kapteeni Aleksander Barkov iski 2–1-johtomaalin Detroit Red Wingsin Moritz Seiderin lavan kautta.

Kapteeni Aleksander Barkov astui esiin ja nosti Florida Panthersin Detroit Red Wingsiä vastaan tappioasemasta johtoon. Red Wings vielä tasoitti, mutta Panthers voitti NHL-kiekkotaiston voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3–2.

Vierasjoukkue Red Wings johti taistoa pitkälle kolmanteen erään 1–0 Robby Fahrin avauserän maalilla.

Panthers nousi tasoihin ajassa 52.21. Juuri jäähyaitiosta vapautunut Aaron Ekblad purjehti suomalaispuolustaja Niko Mikkolan esityöstä aina maalin edustalle ja suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov jatkoi laatan pussiin (video alla).

Aleksander Barkov naulaa kolmannessa erässä tasoituksen Detroitia vastaan 1:01
Näin Aleksander Barkov tasoitti ottelun.

Vajaat kolme minuuttia myöhemmin Barkov maalasi uudestaan. Hän nousi maalille, jossa kiekko muutti suuntaa Red Wings -puolustaja Moritz Seiderin lavasta ja painui rysään. Mukana oli paitsi onnea myös Barkovin tarmokasta loppuun saakka pelaamista.

Näet Seiderin kautta kimmonneen Barkovin johtomaalin ylälaidan videolta.

Alle minuutti Barkovin osumasta Dylan Larkin teki vieraiden tasoituksen.

Ottelu eteni maalittoman jatkoajan jälkeen voittomaalikilpailuun. Sam Reinhart onnistui siinä ainoana pelaajana maalinteossa ja Panthers otti lisäpisteen.

Barkov ja toinen suomalaishyökkääjä Anton Lundell olivat myös Panthersin yrittäjiä, mutta kumpikaan ei onnistunut maalaamaan.

Panthers johtaa Atlantin divisioonaa ja on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa. Red Wings on samassa divisioonassa kahdeksan joukkueen joukossa viidentenä.