Ei hyvänen aika! Aleksander Barkov leipoi satumaisen maalin: "Leuat putosivat"

Aleksander Barkov viimeisteli ilmiömäisen maalin, kun hänen kipparoimansa Florida Panthers kukisti jääkiekon NHL:ssä Minnesota Wildin 5–4.

Barkov vei Floridan toisessa erässä 2–1-johtoon. Hän sai hyökkäyssinisen tuntumaan pitkän läpisyötön Josh Brownilta, ja sen jälkeen nähtiin silkkaa taidetta. Barkov vei kiekkoa oikealta laidalta maalin keskelle ja ujutti upean noston pömpelin oikeaan yläkulmaan yli Minnesota-maalivahti Alex Stalockin.

Osumasta twiitannut FOX Sports Florida & Sun kuvaili sitä osuvasti "leuat pudottavaksi".

Barkov oli myöhemmin kolmannen erän alussa tarjoilemassa Jevgeni Dadonovin ylivoimalla viimeistelemää 3–2-johtomaalia.

Kamppailusta muodostui kutkuttava. Minnesota johti 4–3 vielä viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta Vincent Trocheck toi pantterit tasoihin neljä minuuttia ennen ajan täyttymistä ja Noel Acciari pamautti Floridan voittomaalin vain kuusi sekuntia ennen loppusummeria.

Barkov on summannut kauden 48 otteluunsa tehopisteet 16+37=53.