Mainos

Mies videoi, kosketteli ja käytti hyväkseen alastonta tiedotonta naista – muistitikku löytyi sattumalta ja paljasti teon

Espoon käräjäoikeus tuomitsi nyt 25-vuotiaan miehen kahdeksan vuotta aiemmin tapahtuneista seksuaalirikoksista.

Mies käytti hyväkseen nukkuvan tai muuten tajuttoman silloisen seurustelukumppaninsa tilaa, videoiden ja kosketellen tätä seksuaalisesti. Kumpikin oli tapahtuma-aikaan alaikäinen.

Mies videoi tiedottomana suihkuhuoneessa makaavaa naista kuvaamalla tämän intiimialueita. Videointia tehtyiin myös sängyssä, jossa mies muun muassa kuvasi naisen rintoja ja sukupuolielintä. Hän myös nuoli naisen rintoja, tyydytti itseään naisen kädellä ja on sukupuoliyhteydessä naiseen tunkeutumalla tämän sukupuolielimeen sormellaan ja sukupuolielimellään, sekä tämän peräaukkoon sormellaan. Videoita oli useita, ja ne oli kuvattu eri kerroilla.

Muistikortti löytyi perheen kodista

Tapaus selvisi, kun eräs naisen perheenjäsen oli löytänyt asunnosta videoinnissa käytetyn muistitikun ja pyytänyt käyttää sitä. Tikulta tämä henkilö löysi yllätyksekseen videoidut aktit.

– [Henkilö] oli sitten ilmoittanut löytäneensä kyseiseltä muistitikulta sairasta materiaalia, oikeuden papereissa kerrotaan.

Mies myönsi toimensa, mutta väitti kaiken tapahtuneen hänen ja silloisen kumppaninsa tekemän sopimuksen mukaan. Hänen mukaansa nainen oli antanut luvan koskea ja tehdä seksuaalisia tekoja, kunhan ei itse herää tai häiriinny. Mies väitti kertoneensa materiaalista naiselle ja kertoi jättäneensä muistitikun naisen luo eron yhteydessä, koska hänen mielestään materiaali kuului naiselle.

Nainen kertoi, ettei ollut antanut lupaa minkäänlaiseen kuvaamiseen. Hän oli järkyttynyt ja ihmeissään, miten ei ollut huomannut tapahtunutta, vaikka kertoikin käyttäneensä alkoholia toisinaan sammumiseen asti seurustelusuhteen aikana.

Mies tuomittiin kolmesta nuorena henkilönä tehdystä pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja yhdestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä nuorena henkilönä 2 vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi tämä tuomittiin korvaamaan uhrille kärsimyksestä korvauksena 9700 euroa.

Otsikon muotoilua korjattu 21.2. klo 11:35: Muutettu sana alaikäinen sanaksi mies. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.