Mainos

Älä tuomitse kilttiä miestä! Näistä merkeistä tiedät, ettei hänellä ole taka-ajatuksia

Tässä kuusi vinkkiä, mistä tunnistat aidosti kiltin miehen.

Olet varmaan kuullut sanottavan, että naiset pitävät vain pahoista pojista, eivätkä kiltit miehet herätä mielenkiintoa. Tai kenties olet törmännyt elämäsi aikana mieheen, joka on vaikuttanut ensin todella mukavalta, kohteliaalta ja lähes täydelliseltä – kunnes onkin paljastunut, että se kaikki on ollut vain esitystä.

Tässä listattuna merkkejä siitä, että mies on aidosti kiltti, eikä hän vain esitä – saati, että hänellä olisi taka-ajatuksia.

1. Hän ei koskaan loukkaa sinua

Hän ei koskaan sano mitään, mikä voisi satuttaa sinua – se ei vain kuulu hänen tapoihinsa. Hän saattaa olla heikohko tappelupukari: mies, joka ei koskaan osaa sanoa mitään nasevaa takaisin väittelyssä tai murjaise ilkeitä kommentteja – koska hän on yksinkertaisesti niin kiltti.

Hän ei myöskään käytä hyväkseen heikkouksiasi.

2. Hän lähettelee sinulle positiivisia tekstiviestejä aamulla ja illalla

Hän lähettelee sinulle pitkin päivää positiivisia ja kannustavia viestejä hyvää hyvyyttään ihan vain siksi, että sinulle tulisi parempi mieli. Hän miettii sinua esimerkiksi työpäivänsä aikana ja haluaa samalla kannustaa sinua parhaansa mukaan. Ystävällisillä viesteillä hän yksinkertaisesti haluaa osoittaa välittävänsä.

3. Hän välittää ja on aidosti kiinnostunut läheisistäsi

Hänen maailmansa ei pyöri pelkästään oman navan ympärillä. Hän välittää aidosti sinusta, mutta myös läheisistäsi – ja siksi hän kyselee heidän kuulumisiaan. Hän ei ole siis ainoastaan kiinnostunut siitä, miten sinä voit, vaan haluaa myös tietää, miten perheesi ja ystäväsi voivat.

Hänellä on tämän lisäksi vahva hoivavietti: hän tekee kaikkensa, että voit hyvin fyysisesti ja henkisesti. Hän ottaa tunteesi aina huomioon.

4. Hän ei välttämättä ole puhelias mutta kun hän puhuu, hän tarkoittaa joka sanaa

Hän ei turhia höpöttele, juoruile saati puhu perättömiä. Hänellä on vain harvoin mitään pahaa sanottavaa kenestäkään.

5. Hän kehuu sinua pyyteettömästi

Vaikka teot kertovat enemmän kuin sanat, hän tarkoittaa jokaista sanaa ja kehua, mitkä hän suustaan päästää. Hän ei vain heitä ilmaan kehuja saadakseen haluamansa tai voidellakseen sinua. Hän on pyyteetön.

6. Hän nostaa sinut jalustalle

Hän ei pelkää tuoda esille sitä, kuinka paljon hän arvostaa sinua – hän myös kehuu sinua ystävilleen ja läheisilleen. Hän pitää sinua ykkösenä.

 

Vaikka paikka paikoin sinun olisikin sitä vaikea uskoa, kyllä, tuolla on myös hyviä, aidosti kilttejä miehiä. Muista, ettei kiltteys ole heikkous! Totuus nimittäin tulee tässä: nainen haluaa rinnalleen rakastavan ja luotettavan kumppanin, ei renttua.

Katso myös: Miksi hyvässäkin parisuhteessa petetään?

1:53

Lähde: Elite Daily

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.