Mainos

Älä missään tapauksessa osta iPhonea nyt – tässä syy!

Uusi iPhone 8 on huhujen mukaan tulossa markkinoille syyskuussa 2017. Puolen vuoden odotus kannattaa, lupaavat asiantuntijat ja kehottavat jättämään iPhone 7:n ostamatta.

Tuskin mikään voittaa sitä tunnetta, kun saa kiiltävän, uuden iPhonen käsiinsä. Mutta asiantuntijoiden mukaan 10 juhlavuottaan viettävä puhelin tulee tänä vuonna olemaan edeltäjiinsä verrattuna täysin uudenlainen askel eteenpäin.

Juuri siitä syystä uusimman iPhone 7:n ostamista kannattaa välttää, varsinkin kun versio on vähän puolitiehen jäänyt uudistus siitä, mitä iPhone 6S tarjosi.

Wall Street Journal epäilee, että uusi malli ei toimi lightning-liitännällä vaan se korvataan USB-C:llä. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että kaikki tällä hetkellä käytössä olevat johdot tulevat pian olemaan täysin turhia.

Hyvää tässä on kuitenkin se, että muutoksen myötä Applen tuotteet tulisivat osaksi suurempaa ekosysteemiä.

Se on myös iso syy välttää iPhonen ostamista juuri nyt. Tällä hetkellä käytössä oleva lightning-liitäntä tuntuu olevan siirtymässä historiaan eikä ole missään tapauksessa kannattavaa satsata tekniikkaan, joka vanhenee ennen aikojaan.

3D-tekniikkaa ja täysin uusittu näyttö

Vaikka uusin malli ei siirtyisikään USB-C -liitäntään, puhelimen osto kannattaa ajoittaa vasta iPhone 8 julkaisun jälkeiselle ajalle. Sen mukanaan tuomat mahdolliset uudistukset ovat ennen näkemättömiä.

Asiantuntijat ovat esittäneet ideoita mahdollisesta kaarevasta puhelinmallista, jossa 3D-sensorit tunnistavat kasvonpiirteet ja lukituksen voi näin avata ilman tunnuslukua tai sormenjälkeä. Akun kestävyys paranee, langaton lataus tulee mukaan kuvioihin ja näytön LCD korvataan paremmin värit esiin tuovalla OLED:lla.

iPhone 7 tuntuisi uuden mallin rinnalla melkoiselta riman alitukselta, miksei siis odottaisi parempaa.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.