Mainos

Älä huoli, et kuvittele – näistä merkeistä tiedät, että anoppisi vihaa sinua lapsen saatuasi

Nämä merkit kertovat siitä, että jokin todella on vialla sinun ja anoppisi välillä.

Ensin olit anopillesi se maailman kallisarvoisin asia – olithan raskaana ja pian synnyttämässä hänelle lapsenlapsen! Vauvan synnyttyä anopin taktiikka on kuitenkin muuttunut. Popsugar-sivusto listasi merkit siitä, että jokin todella on vialla välillänne.

1. Anoppi kritisoi kaikkea, mitä teet

Anoppi kritisoi kaikkea vaippamerkeistä ja valmisruoasta aikatauluihisi. Aiemmin kaikki oli ihanasti, mutta nyt jokainen valintasi tuntuu olevan väärä. Hän muistuttaa, millaista äitiys oli hänen nuoruudessaan. Et oikeastaan halua kertoa hänelle enää mitään, koska olet kuitenkin möhlinyt jotenkin.

2. Hän haluaa miehesi olevan puolellaan

Kritisoituaan sinua anoppi menee miehesi, siis oman lapsensa, puheille. Hän vihjailee ja hakee tukea näkemyksilleen, vaikka kumppanisi on jo väsynyt olemaan teidän kahden kiistakapulana.

3. Hän nuhtelee sinua julkisesti

Jos ette saa välejänne kuntoon, anoppi lähtee hakemaan tukea muilta tutuilta tai sukulaisilta. Juhlissa hän ottaa lapsen kasvattamisen viattomasti puheeksi ja vihjaa, että yritti vain auttaa sinua; eivätkö muutkin ole sitä mieltä, että hänen mielipiteensä lapsen vaatteesta tai syntymäpäivien kustannuksista oli parempi kuin sinun?

Jos tunnistit itsesi ja oman, vaikean sukulaisesi, ei hätää! Tilanteen voi korjata.

Älä mene mukaan riitelyyn ja jätä nälvivät kommentit huomiotta. Joskus kiltteys on paras vaihtoehto: kysy anopiltasi neuvoa, pyydä hänen mielipidettään ja saa hänet tuntemaan olonsa osaksi perhettä. Et voi koskaan tietää, mitä ilkeiden kommenttien taustalla on. Kenties anoppi tuntee olonsa vanhaksi ja yksinäiseksi.

Tunnusta anopin arvo: sano, että hän oli varmasti upea äiti lapsilleen, ja on tehnyt hienoa työtä myös teidän lapsenne hoivaamisessa.

Jos asiallinen keskustelu ei auta, päätä vierailu anoppilassa. Ilmoita, että teidän onkin jo aika lähteä, tai että anopin on aika poistua, koska teillä on suunnitelmia. Älä jää yksin anoppisi seuraan, mikäli välinne ovat huonot. Sinun ei tarvitse sietää arviointia ja huomauttelua, varsinkin, jos olet jo yrittänyt korjata tilanteen.

Lähde: Popsugar.com

***

5:06


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.