Aku Louhimieheltä uusi suomalaisleffa – C More mukana pääyhteistyökumppanina Odotus-elokuvassa

C More on mukana rahoittamassa pääyhteistyökumppanina Aku Louhimiehen uutta kotimaista Odotus-elokuvaa.

Aku Louhimies palaa suomalaiselokuvatuotannon pariin uuden Odotus-draaman myötä.

Intiimin ihmissuhdedraaman pääosassa nähdään Inka Kallén, joka myös vastaa käsikirjoituksesta yhdessä Louhimiehen kanssa. Odotus julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa ensimmäisenä elokuvateatterilevityksensä jälkeen.

Odotus on saanut innoituksensa Juhani Ahon vuonna 1893 julkaistusta romaanista Papin rouva. Tarinan hahmot ja ajattomat teemat rakkaudesta, rehellisyydestä ja onnellisuuden kaipuusta tuodaan nykyaikaan, keskelle poikkeustilan ympäröimää kesäistä saaristomaisemaa. Juhannusvieras kaukaa menneisyydestä laukaisee tapahtumien ketjun, joka koettelee päähenkilöiden valintoja. 

Elokuvan tuottaa tuotantoyhtiö Backmann & Hoderoff ja kuvaukset alkavat elokuussa Turun saaristossa. C More on elokuvan pääyhteistyökumppani ja yksi rahoittajista.

– Kotimaiset draamat ja elokuvat ovat C Morella ja MTV:llä keskiössä. Haluamme olla mukana kaikissa suurimmissa kotimaisissa elokuvahankkeissa, sillä elokuville on merkittävä kysyntä katsojien keskuudessa, vastaava tuottaja Olli Nikunen MTV:ltä kertoo.

C More on mukana rahoittamassa myös esimerkiksi Antti J. Jokisen Remes-kirjoihin pohjautuvia Omerta-elokuvia.

Odotus tulee elokuvateatterilevitykseen alkuvuodesta 2021. C More -suoratoistopalvelussa Odotus julkaistaan ensimmäisenä elokuvateatterilevityksensä jälkeen loppuvuodesta 2021. 

Lue myös:

    Uusimmat