Mainos

Akaan onnenkioskille osui taas jättipotti – ”Hyvä, ettei mieheltä lähtenyt jalat alta”

Akaan Hämeentien R-kioski on oikea onnen keskus. Huhtikuussa 2014 kymmenen hengen porukka voitti kioskille jätetylle Eurojackpot-rivillä 57,3 miljoonaa euroa. Nyt joulukuun alussa samassa paikassa tehty Eurojackpotin kimppalappu tuotti osallistujille yhteensä lähes 169 000 euroa.

Kioskin kauppias Marjo Lehtinen oli lunastamassa voittoa joulun jälkeen Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä. Lehtisen kautta eurot ohjautuvat voittajille. Osuuksia oli yhteensä 24, joten kukin saa tililleen noin 7000 euroa.

– Itselläni ei ollut osuutta tässä megakimpassa, mutta olen todella onnellinen kaikkien voittajien puolesta, Lehtinen kertoo.

Hän aloitti onnenkioskin kauppiaana vain viikko sen jälkeen, kun Eurojackpotin jättipotti osui paikkakunnalle 3,5, vuotta sitten.

Jokainen jouluun alun megakimpassa mukana ollut sijoitti porukkaan kymmenen euroa. Eräs ehti mukaan vasta ihan viime hetkellä.

– Laput tehdään aina perjantaisin klo 18. Yksi pitkään isoissa porukoissa mukana ollut tuli kioskiin pari minuuttia vaille ja huokaili, että ’kerkesinpäs’. No se oli todellinen onni se. Mahtavaa, että hän ehti mukaan.

Tieto isosta voitosta alkoi liikkui Lehtisen mukaan kylillä heti lauantaiaamuna. Voittajat kävivät kioskilla jakamassa iloa ympärilleen. Eräs tosin saapui tiskille vasta useita päiviä onnekkaan arvonnan jälkeen.

– Hän antoi lapun ja pyysi tarkistamaan sen. Totesi vielä, että ei siellä kuitenkaan mitään ole. Kun hänelle kerrottiin, että tuolla kimppalapulla on voitettu yhteensä noin 169 000 euroa niin hyvä ettei mieheltä lähtenyt jalat alta, Lehtinen sanoo hymyillen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.