Mainos

Ajokeli on nyt todella huono: Palomestari joutui keskeyttämään haastattelun, kun pelti rytisi – "Nyt on kiire"

Matkaa joulunviettoon maanteillä on tänään tehty paikoin erittäin huonossa ajokelissä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Liikenne on sujunut pääosin hyvin, mutta onnettomuuksista on tullut tietoa viimeksi muun muassa tiellä yhdeksän Akaassa ja Loimaalla sekä tiellä viisi Paltamossa ja Kajaanissa. Viimeisimmät liikenneonnettomuus sattuivat Kirkkonummella ja Espoossa kahden aikaan iltapäivällä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Kirkkonummelle kesken MTV:n haastattelun, joka liittyi Espoossa viime yönä tapahtuneeseen tulipaloon.

– Kohta selviää, onko tilanne päällä, nyt on kiire, Länsi-Uudenmaan päivystävä palomestari Clas Tallberg kertoi MTV:lle ja joutui lopettamaan puhelun.

MTV seuraa tilannetta.

Kolme autoa kolaroi Ylitorniolla 

Yhden aikaan Lapin Ylitorniolla sattui kolmen auton kolari. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa oli osallisena yhdeksän ihmistä, mutta heidän mahdollisista vammoistaan ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Onnettomuus sattui Ylitornion Kainuunkylässä hieman kello 13:n jälkeen. Liikenneviraston mukaan yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä pelastustöiden takia.

Pääkallokelit yöllä

Iltaa kohden sateet väistyvät, mutta ajokeli pysyy heikkona pakastumisen vuoksi.

Forecan mukaan Etelä- ja Länsi-Suomeen räntänä ja vetenä satanut sade jäätyy tienpinnoilla, joka muuttaa kosteat ja paikoin märät tienpinnat pääkallokeleiksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.