"Aivan älytöntä" – Cristiano Ronaldon Mestarien liiga -maali villitsi välittömästi

Cristiano Ronaldo jatkoi Manchester Unitedin jalkapallokauden ensimmäisessä Mestarien liiga -ottelussa siitä, mihin viikonloppuna Valioliigassa jäi.

Ronaldo käytti Unitedin ensimmäisen maalintekopaikan sveitsiläisen Young Boysin vieraana kliinisellä tavalla hyväkseen. Bruno Fernandes keskitti tarkasti laidalta, ja Ronaldo painoi pallon Young Boys -maalivahti David von Ballmoosin jalkojen välistä ja niiden kautta maaliin.

Pallo pyöri tilanteessa juuri maaliviivan yli, ja United siirtyi 13. minuutilla 1–0-vierasjohtoon.

– Aivan älytöntä! sanoi osumasta villiintynyt C Moren selostaja Kim Kallström.

Katso osuma ja kuuntele Kallströmin reaktio ylälaidan videolta!

Taisto sai 35. minuutilla huomattavan käänteen, kun Manchester Unitedin Aaron Wan-Bissaka sai punaisen kortin. Wan-Bissaka ajettiin ulos hänen tallottua Young Boysin Christopher Martins Pereiraa jaloille.

Ennätysmies

Ottelun avausmaalin tehnyt Ronaldo on ollut heti kauden alussa väkevässä iskussa. Hän iski vasta viikonloppuna Manchester United -paluuottelussaan Valioliigassa kaksi maalia, kun manchesterilaiset voittivat Newcastlen 4–1.

Mestarien liigassa Ronaldolla on kilpailun kaikkien aikojen maalipörssin ykkösenä kasassa 135 osumaa. Lisäksi hän nousee sivuamaan Mestarien liiga -ennätystä ottelumäärässä. Tuore Mestarien liiga -peli on portugalilaistähden uran 177:s, mihin määrään on yltänyt aiemmin vain Iker Casillas.

Young Boysin ja Manchester Unitedin välinen ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat