Äiti varoittaa yllättävästä vaarasta liukuportaissa – taaperon jalka murtui: "Hänen koko saappaansa käytännössä katosi"

Kanadalainen äiti varoittaa yllättävästä vaarasta liukuportaissa.

Äiti Andrea Diaczok oli miehensä ja pariskunnan kaksivuotiaan pojan Julianin kanssa Vancouverin lentokentällä aloittamassa matkaa takaisin kotiin Calgaryyn. Perhe oli liukuportaiden puolessavälissä, kun kaksivuotiaan saapas jäi jumiin sivukaiteen ja portaiden väliin.

– Hänen koko saappaansa käytännössä katosi. Piikit pureutuivat puoliväliin hänen varpaitaan… En pystynyt painamaan stop-nappia, joten aloin huutaa apua, äiti kertoo Calgary Heraldille.

Joku sai painettua pysäytysnappia, kun perhe oli enää muutaman askeleen päässä portaiden alapäästä. Andrea ja tämän mies työskentelivät molemmat terveysalalla ja he varautuivat jo pahimpaan.

– Se väänsi hänen jalkansa ympäri ja mursi hänen jalkansa, ja sitten koko saappaan terä katosi liukuportaiden sivuun. En edes tiennyt, olisiko hänen jalkansa enää siellä… En tiennyt, jos olisiko siellä vain jalan tynkä tässä vaiheessa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ole koskaan kuullut, että laitoihin voisi jäädä kiinni"

Andrea yritti kaikkensa saadakseen poikansa vapaaksi liukuportaista. Saksien, muutaman ohikulkijan ja lentokentän henkilökunnan avulla kaksivuotiaan jalka saatiin lopulta irti.

Julian mursi välikohtauksessa jalkansa ja sai muutamia haavoja ja ruhjeita. Äiti on iloinen, ettei tilanteessa käynyt pahemmin.

– Voin vain kuvitella paljaan jalan ja pienet vaahtomuovisandaalit. Kyllä, hänen saappaansa jäi kiinni, mutta se myös antoi hänelle hiukan suojaa, Andrea selittää.

Äiti kertoo myös opettaneensa pojalleen liukuportaiden turvallisuudesta niiden ylä- ja alapäässä. Jumiin jääminen keskellä liukuportaita tuli aivan yllätyksenä.

– Hän hyppää ylhäällä, hän hyppää alhaalla. Olemme tehneet siitä leikin, 'älä astu tähän osaan, astu aina yli'. Mutta en ole koskaan kuullut, että laitoihin voisi jäädä kiinni.

***

10:19

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja