Mainos

Äiti ravisti viisikuisen poikansa hengiltä Yhdysvalloissa – myönsi olleensa ”liian kovakourainen”

Viisikuinen vauva kuoli saatuaan aivoverenvuodon pahoinpitelyn seurauksena Yhdysvalloissa. Lapsen äitiä vastaan on nostettu murhasyyte.

30-vuotiasta äitiä syytetän murhasta Floridan osavaltiossa, uutisoi ABC News. Äiti pidätettiin lauantaina iltapäivällä.

Poliisin mukaan syytetty on antanut kuulusteltaessa ristiriitaista tietoa. Lopulta hän on myöntänyt käsitelleensä poikaansa ”liian kovakouraisesti”.

Äiti kertoi viranomaisille, että oli raivostunut puhelinkeskustelusta lapsen isän kanssa torstaina. Tämän jälkeen syytetty kertoi nykäisseensä vauvan kahdesti maasta siten, että pojan pää oli heilahtanut rajusti taaksepäin. Hän kuvaili myös, että oli juossut vauvan kanssa rappusissa tukematta lainkaan lapsen päätä.

Vauva lennätettiin sairaalaan voinnon romahdettua

Syytetty kertoi huomanneensa perjantaiaamuna, että vauva sai ”kohtauksia”. Poliisin mukaan äiti ei yrittänyt hankkia lapselle apua, vaan koitti lohduttaa tätä.

Myöhemmin samana päivänä syytetty matkusti vauvan kanssa tapaamaan isäänsä. Matkan aikana vauvan vointi kuitenkin huononi, ja äiti pysähtyi huoltoasemalle.

auva lennätettiin sairaalaan.

Sairaala: Aivoverenvuoto johtui päähän kohdistuneesta traumasta

Sairaalan henkilökunta kertoi viranomaisille, että lapsella oli vakava aivoverenvuoto, joka johtui päähän kohdistuneesta fyysisestä traumasta. Vauvan elintoimintoja ylläpidettiin hengityskoneessa maanantaihin saakka.

Todistajanlausuntojen mukaan vauva vaikutti olevan kunnossa vielä keskiviikkona. Syytetty oli ainut vauvaa hoitanut henkilö maanantain ja perjantain välillä, poliisi kertoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja