Järkyttävä kuolema: Yksivuotias vangittiin sänkyynsä tarranauhalla – äitiä syytetään taposta

Taapero kuoli Disneyn Frozen-aiheiseen sänkyyn Yhdysvalloissa. Lapsen jalat oltiin sidottu ja sänkyyn asennettu laidat.

Yksivuotias tyttö sidottiin sänkyynsä kasvot patjaa vasten. Teko johti lapsen kuolemaan. Lapsen äiti, äidin avopuoliso ja pariskunnan vuokralainen ovat syytettyinä taposta, uutisoi Sky News.

19-vuotias äiti on kertonut oikeudessa, että hän oli kyseisenä aamuna  laittanut tyttärensä takaisin sänkyyn. Tällöin lasta ei oltu sidottu ja tämä makasi selällään. Nainen kuvaili nukahtaneensa pian sohvalle.

Hän kertoi heränneensä pari tuntia myöhemmin, koska naisen isä tuli vierailulle tapaamaan lapsenlastaan. Isoisä joutui kuitenkin soittamaan pian hätänumeroon havaittuaan, ettei lapsi hengittänyt.

Lapsen jalat oltiin sidottu tarranauhalla

Tässä vaiheessa avopuoliso nosti taaperon pois sängystä. Nainen kuvaili huomanneensa mustan tarranauhan lapsen nilkkojen ympärillä. Avopuoliso pyysi naisen mukaan anteeksi, kun häneltä kysyttiin tarranauhasta.

Oikeusistunnossa kuultiin myös, että Disney Frozen-aiheista sänkyä oltiin muunneltu asentamalla peitoilla ja pyyhkeillä vuoratut laidat. Nainen syytti myös tästä avopuolisoaan. Mies oli hänen mukaansa väittänyt, että järjestely auttaisi lasta sopeutumaan rutiiniin.

Kiukkupuuskat ajoivat äidin hermoromahduksen partaalle

Äiti kertoi taaperon saaneen usein kiukkupuuskia. Näiden kohtausten aikana lapsi hakkasi päätään lattioihin ja oviin, koska ei saanut haluamaansa.

Useat naisen lähettämät tekstiviestit kuvailevat, kuinka lapsen käytös sai hänet hermoromahduksen partaalle. Tekstiviestit myös paljastivat, että nainen oli ainakin kerran vastannut kiukutteluun väkivallalla.

Ruumiinavaus osoitti taaperon kuolleen sitomisesta aiheutuneeseen lämpöhalvaukseen. Tapaus sattui viime vuoden maaliskuussa. Kaikki kolme syytettyä ovat vedonneet syyttömyyteensä.

Lue myös:

    Uusimmat